Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός χαρακτήρισε «λυσσασμένα σκυλιά» τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον

Αστυνομικός χαρακτήρισε «λυσσασμένα σκυλιά» τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον

Άλλος ένας αστυνομικός της περιοχής του Σεντ Λούις απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, εξαιτίας προκλητικών δηλώσεων για τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον. Πρόκειται για τον Μάικλ Πέιπερτ, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ και ο οποίος έκανε λόγο για «λυσσασμένα σκυλιά».

Άλλος ένας αστυνομικός της περιοχής του Σεντ Λούις απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, εξαιτίας προκλητικών δηλώσεων για τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον.

Πρόκειται για τον Μάικλ Πέιπερτ, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ και ο οποίος αποκάλεσε «λυσσασμένα σκυλιά» τους ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους μετά τη δολοφονία του 18χρονου αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από πυρά λευκού αστυνομικού.

«Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

«Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά. Πού είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε;» ήταν το προκλητικό ερώτημα που έθεσε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

«Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και θα διεξαχθεί εσωτερική έρευνα σε βάθος» ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.

Τα τελευταία 24ωρα στους δρόμους του Φέργκιουσιον επικρατεί ηρεμία, η πόλη επιστρέφει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της και τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών έδωσαν τη θέση τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις διαδηλωτών που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του 18χρονου.

Η οικογένεια του Μπράουν ευχαρίστησε τους κατοίκους για το «κύμα συμπαράστασης» και τους κάλεσε να «επιστρέψουν στην καθημερινή τους ζωή, στα σπίτια και στις οικογένειές τους, και να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024