Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέρκελ θα επισκεφθεί το Κίεβο το Σάββατο

Η Μέρκελ θα επισκεφθεί το Κίεβο το Σάββατο

Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα βρεθεί το Σάββατο η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαίωσε το Βερολίνο, μετά από πρόσκληση του ουκρανού προέδρου Πέτρο Ποροσένκο. Η καγκελαρία αναφέρει ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών θα είναι η σχέση με τη Ρωσία αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν για να υποστηριχθεί η Ουκρανία.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα βρεθεί το Σάββατο η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαίωσε το Βερολίνο, μετά από πρόσκληση του ουκρανού προέδρου Πέτρο Ποροσένκο.

Η καγκελαρία αναφέρει ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών θα είναι η σχέση με τη Ρωσία αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν για να υποστηριχθεί η Ουκρανία.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον ουκρανό πρόεδρο, με τον ουκρανό πρωθυπουργό Αρσένι Γιατσένιουκ αλλά θα έχει και «ανταλλαγή απόψεων», όπως αναφέρει το Βερολίνο, και με δημάρχους ουκρανικών πόλεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν και «δυνατότητες για να υποστηριχθεί η Ουκρανία στην παρούσα κρίση», σημειώνει η ανακοίνωση της καγκελαρίας.

Η επίσκεψη έρχεται μετά την πρωτοβουλία του Βερολίνου για τετραμερή συνάντηση επί της ουκρανικής κρίσης (Ρωσίας, Ουκρανίας, Γαλλίας και Γερμανίας), η οποία είχε ολοκληρωθεί με ελάχιστη πρόοδο τη νύχτα της Κυριακής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024