Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λάθος άνθρωπο» εκτέλεσε στη μέση του δρόμου η μαφία της Νάπολης

«Λάθος άνθρωπο» εκτέλεσε στη μέση του δρόμου η μαφία της Νάπολης

Ο 75χρονος Μαριάνο Μποτάρι έπεσε νεκρός στη Νάπολη από τις σφαίρες πληρωμένων εκτελεστών της Καμόρα, σε ένα ακόμη έγκλημα που αποδίδεται από την αστυνομία «σε λάθος αναγνώριση», και συγχρόνως γεγονός αντιπροσωπευτικό της συχνά εφιαλτικής καθημερινότητας την οποία βιώνει ο ιταλικός Νότος.

Ο 75χρονος Μαριάνο Μποτάρι έπεσε νεκρός στη Νάπολη από τις σφαίρες πληρωμένων εκτελεστών της Καμόρα, σε ένα ακόμη έγκλημα που αποδίδεται από την αστυνομία «σε λάθος αναγνώριση», και συγχρόνως γεγονός αντιπροσωπευτικό τηςσυχνά εφιαλτικής καθημερινότητας την οποία βιώνει ο ιταλικός Νότος.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος Ναπολιτάνος να πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο απλώς και μόνο επειδή αποφάσισε να περάσει τη διασταύρωση κάτω από το σπίτι του, την ώρα που κατέφθαναν στο σημείο οι δυο μοτοσικλέτες με τους δήμιους, οι οποίοι μπορεί να σκόπευαν να προχωρήσουν σε κάποιο άσχετο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Ο Μποτάρι είχε βγει για λίγα λεπτά από το διαμέρισμά του για να αγοράσει τρόφιμα για τον ίδιο και την κατάκοιτη γυναίκα του.

«Έχω μείνει άναυδος, είναι κάτι ασύλληπτο και σοκαριστικό, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο» δήλωσε ο ιερέας της περιοχής Τζουσέπε Ντε Κρεσέντσο.

Οι καραμπινιέροι στη συνοικία Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο της Νάπολης αναζητούν τους δράστες και χρησιμοποιούν για να τους αναγνωρίσουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων εμπορικών καταστημάτων και τραπεζών της περιοχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024