Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η επιχείρηση στη Γάζα δεν τελειώνει, λέει ο Νετανιάχου

Η επιχείρηση στη Γάζα δεν τελειώνει, λέει ο Νετανιάχου

Συνθλίβοντας τις όποιες ελπίδες για άμεση λήξη των επιδρομών που πνίγουν τη Γάζα στο αίμα αμάχων, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δηλώνει ότι οι Ισραηλινοί «πρέπει να είναι έτοιμοι για παρατεταμένη επιχείρηση», η οποία δεν θα λήξει πριν καταστραφούν τα τούνελ της Χαμάς. «Δεν υπάρχει πιο δικαιολογημένος πόλεμος από αυτόν» λέει σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο Νετανιάχου, διαμηνύοντας ότι η όποια μελλοντική λύση θα πρέπει να περιλαμβάνει την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας.

Συνθλίβοντας τις όποιες ελπίδες για άμεση λήξη των επιδρομών που πνίγουν τη Γάζα στο αίμα αμάχων, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δηλώνει ότι οι Ισραηλινοί «πρέπει να είναι έτοιμοι για παρατεταμένη επιχείρηση», η οποία δεν θα λήξει πριν καταστραφούν τα τούνελ της Χαμάς.

«Δεν υπάρχει πιο δικαιολογημένος πόλεμος από αυτόν» δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός το βράδυ της Δευτέρας, διαμηνύοντας ότι η όποια μελλοντική λύση της κρίσης θα πρέπει να περιλαμβάνει την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας.

«Χρειάζεται γενναιότητα και η αποφασιστικότητα για να πολεμήσουμε μία τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει την καταστροφή μας» δήλωσε μιλώντας από τις εγκαταστάσεις του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας στο Τελ Αβίβ,.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένη στρατιωτική επιχείρηση» είπε ο Νετανιάχου, τονίζοντας ότι η επιχείρηση δεν θα τερματιστεί πριν καταστραφούν οι υπόγειες σήραγγες στη Λωρίδα της Γάζας, όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να απαιτήσει την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας, δήλωσε.

Μιλώντας μετά τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν επανέλαβε ότι το Ισραήλ δεν θα διστάσει να επεκτείνει την επιχείρηση στη Γάζα και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του.

Το διάγγελμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού ήλθε μετά το αιματοκύλισμα από βόμβες σε παιδική χαρά πάρκου και τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου της Γάζας, με τα παιδιά να πληρώνουν ξανά το βαρύτερο τίμημα, ανήμερα της μουσουλμανική εορτής Έιντ αλ-Φιτρ. Παράλληλα, τέσσερις Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή όταν πυρά από τη Γάζα έπληξαν κιμπούτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024