Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια ανταρτών φοιτητές στο Ραμάντι του Ιράκ

Στα χέρια ανταρτών φοιτητές στο Ραμάντι του Ιράκ

Μαχητές της οργάνωσης τζιχαντιστών «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ» κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και εργαζομένους, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της αστυνομίας. Ένοπλοι μπήκαν στο κτίριο και σκότωσαν τους φρουρούς, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Σε εξέλιξη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας για την απελευθέρωση των ομήρων.

Μαχητές της οργάνωσης τζιχαντιστών «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ» κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και εργαζομένους, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της αστυνομίας.

Ένοπλοι μπήκαν στο κτίριο και σκότωσαν τους φρουρούς, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
{{{ map }}}
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του πανεπιστημίου του Ραμάντι προκειμένου να απελευθερώσουν τους ομήρους.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πράκτορείου, στην επίθεση λαμβάνουν μέρος άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ο χώρος του Πανεπιστημίου έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Στη Μοσούλη μαίνονται οι μάχες αστυνομίας με τους τζιχαντιστές της συγκεκριμένης οργάνωσης με αποτέελσμα να σκοτωθούν 59 άνθρωποι.

«Τουλάχιστον 21 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και ενόπλους της οργάνωσης σε συνοικία της δυτικής Μοσούλης, ενώ 38 αντάρτες έχασαν τη ζωή τους σε μάχες σε άλλους τομείς της πόλης» δήλωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024