Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομοφοβικό παραλήρημα ορθόδοξων επισκόπων κατά της Κοντσίτα

Ομοφοβικό παραλήρημα ορθόδοξων επισκόπων κατά της Κοντσίτα

Η Κοντσίτα Βουρστ, η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προκάλεσε τις πλημμύρες στα Βαλκάνια που άφησαν πίσω τους 50 νεκρούς. Θρησκευτικός ηγέτης της περιοχής φέρεται να δήλωσε ότι η νίκη της Κοντσίτα αποτελεί «θεϊκή τιμωρία» για τη νίκη της τραγουδίστριας με το μούσι στη Eurovision.

Η Κοντσίτα Βουρστ, η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προκάλεσε τις πλημμύρες στα Βαλκάνια που άφησαν πίσω τους 50 νεκρούς.

Θρησκευτικός ηγέτης της περιοχής φέρεται να δήλωσε ότι η νίκη της Κοντσίτα αποτελεί «θεϊκή τιμωρία» για τη νίκη της τραγουδίστριας με το μούσι στη Eurovision.

«Η πλημμύρα αυτή δεν είναι σύμπτωση, αλλά προειδοποίηση» είπε ο Επίσκοπος Μαυροβουνίου και Παραλίων Αμφιλοχίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e.novine.com, την οποία επικαλείται η βρετανική Telegraph.

«Ο Θεός έστειλε τις βροχές, ως υπενθύμιση ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ενταχθούν στην άγρια πλευρά» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Ειρηναίος, θρησκευτικός ηγέτης της Σερβίας, φέρεται να είπε ότι οι πλημμύρες ήταν «θεϊκή τιμωρία για τις αμαρτίες» του σερβικού λαού και ότι «ο Θεός ξεπλένει τη Σερβία από τις αμαρτίες της».

Η Ρωσική εκκλησία έχει χαρακτηρίσει την Κοντσίτα ως «βδέλυγμα», λέγοντας ότι η νίκη της αποτελεί «ένα ακόμη βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Η ίδια η Κοντσίτα, ερωτηθείσα στο Graham Norton Show, είπε: «Είναι η αλήθεια μου. Με κάνει να αισθάνομαι άνετα στη σκηνή. Αγαπώ τον εαυτό μου και η κυρία με τα μούσια είναι διασκεδαστική και εκφράζει όλα όσα αισθάνομαι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024