Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν χαρίζεται στον Ολάντ η Τριερβελέρ και συνεχίζει τις αποκαλύψεις

Δεν χαρίζεται στον Ολάντ η Τριερβελέρ και συνεχίζει τις αποκαλύψεις

Την καρδιά της ανοίγει η Τριερβελέρ μετά τον χωρισμό της με τον Ολάντ, περιγράφοντας τη νύχτα που ο γάλλος πρόεδρος τής αποκάλυψε την απιστία του. «Δεν φάγαμε τίποτα και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου όλο το βράδυ» λέει η Τριερβελέρ. Την ίδια ώρα η Ζιλί Γκαγιέ, κέρδισε το βραβείο Caesar δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία Quai d'Orsay. Φήμες ότι ο Ολάντ έχει αποκτήσει μία κόρη με τη νύν αντιδήμαρχο του Παρισιού έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Την καρδιά της ανοίγει η Βαλερί Τριερβελέρ μετά τον χωρισμό της με τον Φρανσουά Ολάντ, περιγράφοντας σε συνέντευξή της τη νύχτα που ο γάλλος πρόεδρος τής αποκάλυψε την απιστία του.

«Δεν φάγαμε τίποτα και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί αποφάσισα να νοσηλευτώ» είπε στο περιοδικό Paris Match, με το οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά.

Η Βαλερί υποστήριξε ότι είχε ακούσει και στο παρελθόν τις φήμες αλλά δεν είχε δώσει σημασία. «Για όλους ακούγονται διάφορα, γι΄αυτό και δεν είχα δώσει σημασία. Εννοείται πως είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλο αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν έδινα σημασία στις φήμες γιατί ακούμε συνεχώς φήμες, και για μένα».

Κι ενώ οι ερωτικές περιπέτειες του γάλλου προέδρου εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο φήμες που θέλουν τον Ολάντ να έχει αποκτήσει μία κόρη με την νυν αντιδήμαρχο του Παρισιού, Αν Χιντάλγκο, η οποία είναι και φαβορί για την δημαρχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η νέα του σύντροφος του Ολάντ, Ζιλί Γκαγιέ, πήρε το βραβείο Caesar δεύτερου γυναικείου ρόλου, για την συμμετοχή της στην ταινία Quai d’Orsay του διάσημου σκηνοθέτη Μπερτράν Ταβερνιέ.

Η Γκαγιέ έχει ήδη κερδίσει το βραβείο Ρόμι Σνάιντερ, καθώς και το βραβείο καλύτερης ευρωπαίας ηθοποιού το 1997, για την ταινία Select Hοtel. Το 2009 βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινίας στο Τόκιο, για τον ρόλο της στην ταινία 8 fois debout.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024