Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για σχέση του Ολάντ με ηθοποιό μιλά περιοδικό, με αγωγές απειλεί ο πρόεδρος

Για σχέση του Ολάντ με ηθοποιό μιλά περιοδικό, με αγωγές απειλεί ο πρόεδρος

Κατά μέτωπο επιτίθεται το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι αποδεικνύουν ερωτική σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ. Οργή στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αποσύρεται το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του Closer.

Κατά μέτωπο επιτίθεται το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι αποδεικνύουν ερωτική σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

Το προεδρικό μέγαρο διαμηνύει την οργή του Ολάντ για την «παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής» και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά.

Συνεργάτες του Ολάντ διαμήνυσαν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ότι ο πρόεδρος «λυπάται για την παραβίαση της προσωπικής του ζωής στην οποία έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης». Ο πρόεδρος, αναφέρεται, «εξετάζει και δικαστική κίνηση» εναντίον του περιοδικού.

Στην έκδοση της Παρασκευής, το περιοδικό κυκλοφορεί με εξώφυλλο την «αποκάλυψη» της σχέσης και επτασέλιδο ντοσιέ με φωτογραφικό υλικό. Σύμφωνα μάλιστα με έναν μάρτυρα που επικαλείται το περιοδικό «ο Φρανσουά Ολάντ δεν θα πάει στο 15ο (το διαμέρισμα του Παρισιού όπου ζει η Βαλερί Τριαρβελέρ), αλλά στο 11ο, όπου ζει η ηθοποιός».

Στο πρωτοσέλιδο, που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ψηφιακά επεξεργασμένο, διακρίνεται μια θολή φιγούρα -προφανώς ο Γάλλος πρόεδρος- με μία γυναικεία φιγούρα.

Το περιοδικό αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Ολάντ συναντιέται κάθε εβδομάδα με την ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη, κάτι που, όπως υποστηρίζεται, εγείρει ζήτημα ασφάλειας του προέδρου.

«Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και φέρνει ακόμα και κρουασάν» γράφει το Closer.

Το περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει άμεσα τις πληροφορίες από τον ιστότοπό του, μετά από αίτημα του δικηγόρου της Γκαγέ.

«Ο δικηγόρος της Ζουλί Γκαγιέ επικοινώνησε μαζί μας για να μας ζητήσει να αποσύρουμε από τον ιστότοπο κάθε αναφορά για αυτή τη σχέση και να διασφαλίσουμε την απόσυρση των αναρτήσεων και στη μηχανή αναζήτησης της Google» ανέφερε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λοράνς Πιο, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ανάλογο αίτημα δεν έχει υποβληθεί για την έντυπη έκδοση του περιοδικού.

«Θα αποσύρουμε την είδηση, το πιθανότερο απόψε το βράδυ, καθώς πρόκειται για μια ξεκάθαρη διαταγή» προσέθεσε.

«Όταν το Closer είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες του Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, το 2012, ο Γάλλος Πρόεδρος είχε ζητήσει την απόσυρση της έντυπης έκδοσης του περιοδικού από τα περίπτερα χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Αυτήν την φορά η προεδρία δεν έκανε το ίδιο. Το να επιτύχει την απόσυρση ενός περιοδικού από τα περίπτερα είναι εξαιρετικά σπάνιο, γίνεται στην περίπτωση της διατάραξης της δημόσιας τάξης» υπενθύμισε η Πιό.

Η Γκαγέ υπέβαλε καταγγελία προς το τέλος του Μάρτη του 2013 στην εισαγγελία του Παρισιού για τον εντοπισμό των δραστών της φήμης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, για πιθανή σχέση της με τον Φρανσουά Ολλανδία.

Το 2012 η ηθοποιός συμμετείχε σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον τότε προεδρικό υποψήφιο ως άνθρωπο «ταπεινό», «εξαιρετικό» και «άνθρωπο που ακούει».

O Φρανσουά Ολάντ δεν έχει παντρευτεί. Έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύντροφό του Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Η μετέπειτα σύντροφός του Βαλερί Τριερβελέρ είναι η ντε φάκτο, «άτυπη», πρώτη κυρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024