Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο δήμαρχος του Τορόντο παραδέχτηκε ότι κάπνισε κρακ

Ο δήμαρχος του Τορόντο παραδέχτηκε ότι κάπνισε κρακ

Ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ παραδέχτηκε για πρώτη φορά μετά τις διαρκείς διαψεύσεις ότι κάπνισε κρακ, μετά το σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να καπνίζει την κρυσταλλική μορφή κοκαΐνης. «Ναι, κάπνισα κρακ» είπε ο δήμαρχος, εκπλήσσοντας τους δημοσιογράφους στη διάρκεια μιας απρογραμμάτιστης συνέντευξης Τύπου σε ξενοδοχείο του Τορόντο, την ώρα που πολλαπλασιάζονται καθημερινά οι πιέσεις που δέχεται για να παραιτηθεί.

Ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ παραδέχτηκε για πρώτη φορά μετά τις διαρκείς διαψεύσεις ότι κάπνισε κρακ, μετά το σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να καπνίζει την κρυσταλλική μορφή κοκαΐνης.

«Ναι, κάπνισα κρακ» είπε ο δήμαρχος, εκπλήσσοντας τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας απρογραμμάτιστης συνέντευξης Τύπου σε ξενοδοχείο του Τορόντο, την ώρα που πολλαπλασιάζονται καθημερινά οι πιέσεις που δέχεται για να παραιτηθεί.

«Αν το έχω δοκιμάσει; Προφανώς, σε μια στιγμή που ήμουν σε κατάσταση μέθης. Ναι, έχω κάνει λάθη και το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να ζητήσω συγγνώμη και να πάω παρακάτω» πρόσθεσε.

Ο Φορντ είπε ότι «δεν είναι σίγουρος» πότε συνέβησαν όλα αυτά, συμπληρώνοντας ότι «πιστεύει πως έγιναν πριν από περίπου έναν χρόνο».

«Δεν είμαι τοξικομανής» τόνισε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο Μπιλ Μπλερ είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι παρέδωσε στη Δικαιοσύνη ένα βίντεο που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή εμπόρων ναρκωτικών, στο οποίο εικονίζεται ο δήμαρχος να καπνίζει πίπα σε ένα χώρο όπου συχνάζουν χρήστες κρακ.

Ο Φορντ διέψευδε μέχρι τώρα ότι υπήρχε ένα τέτοιο βίντεο, την ύπαρξη του οποίου είχε αποκαλύψει τον περασμένο Μάιο η εφημερίδα Toronto Star. Σήμερα παραδέχτηκε την ύπαρξη του βίντεο, αλλά υποστήριξε πως δεν θυμάται πώς γυρίστηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024