Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε πυρετώδεις ρυθμούς το Μπάκιγχαμ αναμένοντας το «royal baby»

Σε πυρετώδεις ρυθμούς το Μπάκιγχαμ αναμένοντας το «royal baby»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Η βασιλική οικογένεια εναγωνίως περιμένει το τηλεφώνημα που θα φέρει την ευχάριστη είδηση της έλευσης του τρίτου σε σειρά διαδόχου του θρόνου. Σε μια από τις σπάνιες εκμυστηρεύσεις της, η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει μάλιστα ότι αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη γέννηση του μωρού, καθώς πλησιάζει ο καιρός να αναχωρήσει για τις διακοπές της... Πλήθος κόσμου, φωτογράφοι και ρεπόρτερ από όλο τον κόσμο έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το μαιευτήριο St Mary's.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Η βασιλική οικογένεια εναγωνίως περιμένει το τηλεφώνημα που θα φέρει την ευχάριστη είδηση της έλευσης του τρίτου σε σειρά διαδόχου του θρόνου. Σε μια από τις σπάνιες εκμυστηρεύσεις της, η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει μάλιστα ότι αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη γέννηση του μωρού, καθώς πλησιάζει ο καιρός να αναχωρήσει για τις διακοπές της…

Πλήθος κόσμου, φωτογράφοι και ρεπόρτερ από όλο τον κόσμο, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το μαιευτήριο St Mary’s, όπου πριν 31 χρόνια γεννήθηκε ο Ουίλιαμ, και σε λίγο θα γεννηθεί και ο νέος διάδοχος.

Το φύλο του μωρού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ακριβής ημερομηνία της γέννησης. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κέιτ θα φέρει στον κόσμο το μωρό της περί τα μέσα Ιουλίου.

«Ελπίζουμε ότι το μωρό θα έχει γεννηθεί ως το τέλος της εβδομάδας» αποκάλυψε ενθουσιασμένη η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, η οποία παρέστη πρόσφατα μαζί με τη βασίλισσα και το σύζυγό της Κάρολο σε ένα φεστιβάλ για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ενθρόνιση της Ελισάβετ.

Η βασίλισσα βιάζεται να έρθει το μωρό για να φύγει διακοπές…

Η Ελισάβετ δήλωσε ότι αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη γέννηση του μωρού της δούκισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς πλησιάζει ο καιρός να αναχωρήσει για τις διακοπές της -που ξεκινούν συνήθως γύρω στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννηθεί το μωρό. Φεύγω σύντομα για διακοπές» είπε την Τετάρτη η βασίλισσα Ελισάβετ σε μια από τις σπάνιες εκμυστηρεύσεις της, απαντώντας σε ένα 10χρονο αγόρι που βρισκόταν στο πλήθος που την υποδέχτηκε κατά την επίσκεψή της στο εθνικό πάρκο Λέικ, στη βορειοανατολική Αγγλία.

Όταν το 10χρονο αγόρι ρώτησε τη βασίλισσα, η οποία στα 87 της έχει ήδη δύο δισέγγονα, εάν προτιμά το παιδί να είναι αγόρι ή κορίτσι, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία».

Ακόμη πιο ανυπόμονοι από την Ελισάβετ πάντως φαίνεται ότι είναι οι Βρετανοί δημοσιογράφοι Μάλιστα, η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun μεταδίδει στην ιστοσελίδα της ένα μοναδικό… θέαμα: τις αφίξεις-αναχωρήσεις στο νοσοκομείο…

Στοιχήματα για το όνομα του μωρού

Φωτιά έχουν πάρει τα στοιχήματα για το όνομα του παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ, αλλά και το Twitter, όπου έχει δημιουργηθεί μάλιστα hashtag με όνομα «Royal Foetus». Η αναστάτωση εν αναμονή της έλευσης του βασιλικού μωρού δεν επικρατεί μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στα εξώφυλλα των εφημερίδων.

Φωτογραφία της Κέιτ και του Ουίλιαμ να σπρώχνουν ένα βρεφικό καροτσάκι σε πάρκο μπήκε ως εξώφυλλο σε βρετανική εφημερίδα.

Στο μεταξύ, τα ασυνήθιστα δώρα πέφτουν «βροχή» για τη μέλλουσα μητέρα Κέιτ. Μετά το μπλουζάκι-καγκουρό που αποφάσισε να να πλέξει η τέως πρωθυπουργός της Αυστραλίας, το κουτί με τα βρεφικά είδη και τα προφυλακτικά, τέσσερα υπερμεγέθη μωρά-κούκλες με στέμματα στάλθηκαν στο Μπάγκινγχαμ.

Με μια πρωτότυπη ιδέα αποφάσισε να γιορτάσει η οργάνωση «Μοναρχία – Νέα Ζηλανδία» τη γέννηση του παιδιού του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Τα δημόσια κτίρια, οι γέφυρες, τα σιντριβάνια και οι πύργοι ρολογιού πρόκειται να φωταγωγηθούν με ροζ ή γαλάζιο χρώμα, ανάλογα το φύλο.

Μπορεί το φύλο του μωρού να μην έχει γνωστοποιηθεί, όμως όλοι προεξοφλούν ότι θα είναι κορίτσι. Γραφείο στοιχημάτων δίνει τις περισσότερες πιθανότητες στο όνομα Αλεξάνδρα, ενώ ακολουθεί το Σάρλοτ, Νταιάνα και Βικτόρια. Εάν πάλι το μωρό είναι αγόρι τα πιθανά ονόματα είναι Τζορτζ και Τζέιμς.

Το χαρμόσυνο γεγονός θα ανακοινωθεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Ένας φάκελος με τα στοιχεία της γέννησης του μωρού θα σταλεί στο Μπάκιγχαμ, όπου και θα τοιχοκολληθεί…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024