Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυστήριο καλύπτει την αποπομπή εκπροσώπου της προέδρου της Ν.Κορέας

Μυστήριο καλύπτει την αποπομπή εκπροσώπου της προέδρου της Ν.Κορέας

Η πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Παρκ Γκεουν-Χάι, αποφάσισε να απαλλάξεις από τα καθήκοντά του τον εκπρόσωπό της στη διάρκεια επίσκεψής της στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Ο Γιον Τσανγκ-Τζουνγκ παύθηκε «εξαιτίας της προσωπικής του εμπλοκής σε ένα απρεπές συμβάν», δήλωσε ο γραμματέας της προέδρου. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές.

Η πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Παρκ Γκεουν-Χάι, αποφάσισε να απαλλάξεις από τα καθήκοντά του τον εκπρόσωπό της στη διάρκεια επίσκεψής της στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Ο Γιον Τσανγκ-Τζουνγκ παύθηκε «εξαιτίας της προσωπικής του εμπλοκής σε ένα απρεπές συμβάν», δήλωσε ο γραμματέας της προέδρου.

Ο ίδιος τόνισε ότι «οι χειρονομίες του εκπροσώπου της προέδρου χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες από την πλευρά ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου και έπληξαν την εθνική αξιοπρέπεια».

Η πρεσβεία της Νοτίου Κορέας στην Ουάσινγκτον ερευνά την υπόθεση και θα δώσει στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα, μετέδωσε το Υonhap, το οποίο δεν έδωσε καμία πληροφορία όσον αφορά τις κατηγορίες που προσάπτονται στον πρώην δημοσιογράφο εκπρόσωπο της προέδρου.

Ο Γιον επέστρεψε αμέσως στη Νότιο Κορέα την Τετάρτη, στο μέσον της επίσκεψης της προέδρου στις ΗΠΑ, η οποία επισκέφθηκε το Λος Άντζελες και στη συνέχεια την Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024