Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα λένε «όχι» στα τατουάζ για τις κόρες τους

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα λένε «όχι» στα τατουάζ για τις κόρες τους

Οι κόρες του Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά να κάνουν τατουάζ, αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Today» —σε συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη. Όπως πρόσθεσε, και η Μισέλ Ομπάμα συμμερίζεται την άποψή του.

Οι κόρες του Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά να κάνουν τατουάζ, αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Today» —σε συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη.

Όπως πρόσθεσε, και η Μισέλ Ομπάμα συμμερίζεται την άποψή του.

«Αυτό που είπαμε στα κορίτσια ήταν ‘εάν αποφασίσετε ποτέ να κάνετε ένα τατουάζ, τότε η μανούλα κι εγώ θα έλθουμε μαζί σας για να κάνουμε ακριβώς το ίδιο τατουάζ, στο ίδιο σημείο, και θα βγούμε να το προβάλουμε στο YouTube σαν το οικογενειακό μας τατουάζ», είπε ο Ομπάμα.

«Αυτή ήταν η σκέψη μας για τον τρόπο που τις αποτρέπαμε από το να σκεφθούν πως αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να επαναστατήσουν», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Ομπάμα δήλωσε πως κατανοεί την φραστική παραδρομή της συζύγου του στις αρχές Απριλίου, όταν είχε αποκαλέσει τον εαυτό της «μόνη μητέρα», υπογραμμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πρώτα για τη Γερουσία και έπειτα για την προεδρία, συχνά οι δύο τους έπρεπε να βρίσκονται μακριά μέχρι και για μία εβδομάδα.

«Αναμφίβολα υπήρξαν στιγμές που η Μισέλ συχνά αισθάνθηκε ως μόνη μητέρα. Ουσιαστικά, πιστεύω πως κατανοεί το βάρος που ιδιαίτερα οι γυναίκες τείνουν να αισθανθούν όταν πρέπει ταυτόχρονα να ανατρέφουν τα παιδιά τους και να εργάζονται», είπε ο Ομπάμα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024