Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός βρέθηκε ο πιο φημισμένος ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ

Νεκρός βρέθηκε ο πιο φημισμένος ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ

Θανάσιμα πυροβολήθηκε σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία του Τέξας ένας πρώην πεζοναύτης, μέλος της ομάδας ειδικών αποστολών SEAL του αμερικανικού ναυτικού και γνωστός ως ο πιο «φονικός» ελεύθερος σκοπευτής  στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο Κρις Κάιλ βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μαζί με τον  Τσαντ Λίτλεφιλντ, επίσης βετεράνο του αμερικανικού στρατού. Η αστυνομία συνέλαβε ένα τρίτο βετεράνο, τον Έντι Ρέι Ρουθ, ως ύποπτο για τους φόνους.

Θανάσιμα πυροβολήθηκε σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία του Τέξας ένας πρώην πεζοναύτης, μέλος της ομάδας ειδικών αποστολών SEAL του αμερικανικού ναυτικού και γνωστός ως ο πιο «φονικός» ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο 38χρονος Κρις Κάιλ βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μαζί με τον 35χρονο Τσαντ Λίτλεφιλντ, επίσης βετεράνο του αμερικανικού στρατού. Η αστυνομία συνέλαβε ένα τρίτο βετεράνο, τον 25χρονο Έντι Ρέι Ρουθ, ως ύποπτο για τους φόνους.

«Οι τρεις άνδρες προφανώς πήγαν μαζί στο σκοπευτήριο» είπε στο CNN ο Τόμι Μπράιαντ, σερίφης του Εραθ Κάουντι. Οι σοροί των δυο αντρών βρέθηκαν σε ένα απομακρυσμένο σημείο δύο ώρες μετά τους πυροβολισμούς. Το κίνητρα του διπλού φονικού παραμένουν ασαφή.

Ο Κάιλ, ο οποίος υπηρέτησε στο Ιράκ, βοήθησε να καθιερωθεί ένα πρόγραμμα για τους στρατιώτες που υποφέρουν από τη διαταραχή του μετα-τραυματικού στρες (PTSD) το οποίο προκαλείται μετά την επιστροφή τους από τη μάχη.

Ο Τόμι Μπράιαντ τόνισε ότι δεν είναι γνωστό αν ο φερόμενος ως δολοφόνος Έντι Ρει Ρουθ, υποφέρει από PTSD. Ένας τηλεοπτικός σταθμός στο Ντάλας, ωστόσο, ανέφερε ότι ο πρώην πεζοναύτης, πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή.

Ο Κάιλ επιστρέφοντας από το Ιράκ έγραψε τη αυτοβιογραφία του με τίτλο «American Sniper» που έγινε μπεστ σέλερ. Επισήμως σκότωσε 150 ανθρώπους, γεγονός που τον κατέταξε στην πρώτη θέση των ελεύθερων σκοπευτών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024