Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε ροζ γραμμή παρέπεμψε ο κυβερνήτης της Φλόριντα για τα κρούσματα... μηνιγγίτιδας

Σε ροζ γραμμή παρέπεμψε ο κυβερνήτης της Φλόριντα για τα κρούσματα… μηνιγγίτιδας

Ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία στην υπόθεση με τα φαρμακευτικά σκευάσματα «ύποπτα» για μηνιγγίτιδα στις ΗΠΑ έδωσε, κατά λάθος, ο κυβερνήτης της Φλόριντα: Ανακοινώνοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που δημιουργήθηκε ειδικά για να δίνει πληροφορίες για την ασθένεια, ο κυβερνήτης μπέρδεψε ένα ψηφίο και έστειλε τους ενδιαφερόμενους σε... ροζ γραμμή.

Ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία στην υπόθεση με τα φαρμακευτικά σκευάσματα «ύποπτα» για μηνιγγίτιδα στις ΗΠΑ έδωσε, κατά λάθος, ο κυβερνήτης της Φλόριντα: Ανακοινώνοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που δημιουργήθηκε ειδικά για να δίνει πληροφορίες για την ασθένεια, ο κυβερνήτης μπέρδεψε ένα ψηφίο και έστειλε τους ενδιαφερόμενους σε… ροζ γραμμή.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Σκοτ ενημέρωνε τα μέλη της κυβέρνησης της Πολιτείας για τις νέες πληροφορίες στην υπόθεση και εκεί ανακοίνωσε τον αριθμό που (πίστευε ότι) ήταν η δωρεάν γραμμή πληροφοριών για τη μηνιγγίτιδα.

Ο αριθμός όμως, όπως ενημερώθηκε γρήγορα το γραφείο του κυβερνήτη από ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν λανθασμένος. Το μήνυμα που ακουγόταν στο ακουστικό ήταν: «Γεια σας αγόρια, ευχαριστώ που με πήρατε τηλέφωνο στα γενέθλιά μου».

Ο κανονικός αριθμός της γραμμής για τη μηνιγγίτιδα ήταν 866-523-7339, αλλά ο Σκοτ, όπως εξήγησε αργότερα εκπρόσωπός του, διάβασε λάθος ένα από τα ψηφία.

O αριθμός των νεκρών από την ασθένεια, για την οποία θεωρούνται υπεύθυνες ενέσεις στεροειδών, έχει ανέβει στους 12.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024