Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι νεαροί πυρπόλησαν άστεγο στην Αγία Πετρούπολη

Άγνωστοι νεαροί πυρπόλησαν άστεγο στην Αγία Πετρούπολη

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που κατάγεται από τη Λευκορωσία ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τοπική αστυνομία. Στη Ρωσία υπάρχουν 150.000 ως 350.000 άστεγοι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, από 1,5 ως 4,2 εκατομμύρια σε συνολικό πληθυσμό περίπου 143 εκατομμυρίων.

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που κατάγεται από τη Λευκορωσία ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τοπική αστυνομία.

«Ένας άστεγος 38 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στην πλάτη και τα χέρια», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άστεγος δήλωσε ότι άγνωστοι νεαροί του έβαλαν φωτιά κοντά σε μια πλατεία στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του» προσέθεσε η ίδια πηγή.

Στη Ρωσία υπάρχουν 150.000 ως 350.000 άστεγοι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, από 1,5 ως 4,2 εκατομμύρια σε συνολικό πληθυσμό περίπου 143 εκατομμυρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024