Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Ιταλία, πατέρας πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Ιταλία, πατέρας πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο και αυτοκτόνησε

Μία οικογενειακή τραγωδία στη Μπρέσια έρχεται να σοκάρει την Ιταλία στον απόηχο του σεισμού που έσπειρε πανικό και θάνατο στο βορρά, καθώς και της αιματηρής βομβιστικής επίθεσης στο σχολείο του Μπρίντιζι. Ένας άνεργος άνδρας 41 ετών πέταξε τα δύο παιδιά του, 14 μηνών και τεσσάρων ετών, από το παράθυρο της κατοικίας του στον έβδομο όροφο και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό. Είναι και οι τρεις νεκροί. Η ενέργεια του Μάρκο Ταουρίνι αποδίδεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε βαριάς μορφής κατάθλιψη και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μία οικογενειακή τραγωδία στη Μπρέσια έρχεται να συγκλονίσει την Ιταλία στον απόηχο του σεισμού που έσπειρε πανικό και θάνατο στο βορρά και της αιματηρής βομβιστικής επίθεσης στο σχολείο του Μπρίντιζι. Ένας άνεργος άνδρας 41 ετών πέταξε τα δύο παιδιά του, 14 μηνών και τεσσάρων ετών, από το μπαλκόνι της κατοικίας του στον έβδομο όροφο και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό. Είναι και οι τρεις νεκροί.

Η ενέργεια του Μάρκο Ταουρίνι αποδίδεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε βαριάς μορφής κατάθλιψη και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η τραγωδία στην οδό Κρεμόνα της Μπρέσια εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας έπειτα από λογομαχία του παιδοκτόνου πατέρα με την σύζυγό του, την οποία επίσης επιχείρησε να δολοφονήσει, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησαν. Ο ίδιος πέθανε ακαριαία από την πτώση.

«Εάν θέλεις να με τρομάξεις το κατάφερες, αλλά τώρα άσε κάτω τη μικρή»… Ήταν οι τελευταίες λέξεις της μητέρας προς τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, κατά τη διάρκεια μία συζήτησης, η οποία δεν ήταν ιδιαιτέρως έντονη, με αντικείμενο τα εργασιακά προβλήματα του άνδρα, εκείνος άνοιξε ξαφνικά το παράθυρο του καθιστικού όπου βρίσκονταν τα παιδιά, και χωρίς να πει λέξη έπιασε την 14 μηνών κόρη του και την πέταξε από το παράθυρο.

Με αστραπιαίες κινήσεις έπιασε και τον μεγαλύτερο γιο του και τον πέταξε από το παράθυρο. Η σύζυγός του «πάγωσε» για κάποια δευτερόλεπτα και μετά έτρεξε έξω από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος την κυνήγησε επιχειρώντας να πετάξει και εκείνη από το παράθυρο. Όταν δεν τα κατάφερε βούτηξε ο ίδιος στο κενό.

«Ήταν μία οικογένεια πολύ ευτυχισμένη. Τους γνώριζα εδώ και τέσσερα-πέντε χρόνια, είδα να γεννιούνται και να μεγαλώνουν τα παιδιά» δήλωσε η Ελιζαμπέτα, γείτονας της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Ταουρίνι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα από τότε που έμεινε άνεργος πριν από ένα χρόνο. Εργαζόταν ως διαφημιστής. Αιτία της τραγικής αυτής εξέλιξης, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μια βαριάς μορφής κατάθλιψη και πιθανώς σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024