Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον «αέρα» η γαλλική έκδοση της Huffington Post

Στον «αέρα» η γαλλική έκδοση της Huffington Post

Η γαλλική έκδοση του αμερικανικού δικτυακού τόπου ενημέρωσης και γνώμης Huffington Post εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα υπό τη διεύθυνση της Αν Σενκλέρ, συζύγου του τέως επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν. Η νέα ιστοσελίδα, αποκλειστικά στη γαλλική γλώσσα, έρχεται σε συνεργασία με τον όμιλο που εκδίδει την εφημερίδα Le Monde. Η γαλλική Huffington Post έκανε πρεμιέρα με πρωτοσέλιδο θέμα την ψήφιση από τη γαλλική Γερουσία του νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων κάτω από τον τίτλο «Οι απειλές φαντάσματα της Τουρκίας».

Η γαλλική έκδοση του αμερικανικού δικτυακού τόπου ενημέρωσης και γνώμης Huffington Post εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα υπό τη διεύθυνση της Αν Σενκλέρ, συζύγου του τέως επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν. Η νέα ιστοσελίδα, αποκλειστικά στη γαλλική γλώσσα, έρχεται σε συνεργασία με τον όμιλο που εκδίδει την εφημερίδα Le Monde.

Η γαλλική Huffington Post έκανε πρεμιέρα με πρωτοσέλιδο θέμα την ψήφιση από τη γαλλική Γερουσία του νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων κάτω από τον τίτλο «Οι απειλές φαντάσματα της Τουρκίας».

«Ποια μέτρα θα μπορούσαν να πάρουν κατά της Γαλλίας;» αναφέρει η γαλλική έκδοση στο σχετικό άρθρο που «ντύνει» με τη φωτογραφία Τούρκων που διαμαρτύρονται καλυμμένοι με τη σημαία της χώρας τους για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Η Huffington Post στη Γαλλία «αισθάνεται ικανοποιημένη που θα βάλει το δικό της λιθαράκι στον πλουραλισμό της ενημέρωσης» τονίζει σε άρθρο της η διευθύντρια σύνταξης Αν Σενκλέρ.

«Καλώς ήρθατε στη Huffington Post!» γράφει με τη σειρά της η ιδρύτρια του ομίλου Αριάνα Χάφινγκτον. «Εισάγουμε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού την πλατφόρμα, την τεχνολογία και τα εργαλεία, αλλά η Le Huffington Post είναι απολύτως ενταγμένη στην γαλλική κουλτούρα» αναφέρει.

Όπως και η αμερικανική της έκδοση, η ιστοσελίδα συγκεντρώνει ειδήσεις, πληροφορίες, απόψεις και μπλογκ, ανάμεσά τους και πολλά που ανήκουν σε σημαντικές προσωπικότητες, όπως οι πολιτικοί Ρασιντά Ντατί και Ζυλιέν Ντρε, ο συνταγματολόγος Γκι Καρκασόν, η διάσημη δημοσιογράφος Αν Νιβά και ο σκηνοθέτης Νικολά Μπεντό.

Στα σκαριά βρίσκεται και ο Huffington Post Italia σε συνεργασία με τον όμιλο L’ Espresso που εκδίδει την εφημερίδα La Repubblica.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024