Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκροί και οι 19 επιβαίνοντες σε τουριστικό αεροσκάφος στο Νεπάλ

Νεκροί και οι 19 επιβαίνοντες σε τουριστικό αεροσκάφος στο Νεπάλ

Δεκαεννέα άτομα –μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες– σκοτώθηκαν όταν συνετρίβη μικρό αεροπλάνο  στο Νεπάλ, κοντά στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, αναφέρουν οι Αρχές. Το αεροπλάνο επέστρεφε από πτήση στα Ιμαλάια.

Δεκαεννέα άτομα –μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες– σκοτώθηκαν όταν συνετρίβη μικρό αεροπλάνο στο Νεπάλ, κοντά στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, αναφέρουν οι Αρχές. Το αεροπλάνο επέστρεφε από πτήση στα Ιμαλάια.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι υπάρχει ένας επιζών αλλά «υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη νοσηλεία», επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μπίνοντ Σινγκχ.

Στο αεροσκάφος της ιδιωτικής εταιρείας Buddha Air βρίσκονταν 10 Ινδοί, δύο Αμερικανοί, ένας Ιάπωνας και τρεις Νεπαλέζοι επιβάτες όπως και τρία μέλη πληρώματος από το Νεπάλ

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή του αεροπλάνου στο Κατμαντού έπειτα από πτήση του στα Ιμαλάια, δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε λόφο σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων νότια από το Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Στην περιοχή επικρατούσαν πάντως κακές καιρικές συνθήκες, με βροχοπτώσεις και ομίχλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024