Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμφάνιση με... Χάρλεϊ έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Εμφάνιση με… Χάρλεϊ έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Με μια τρίκυκλη μοτοσικλέτα Harley Davidson αποφάσισε να εντυπωσιάσει τους Ρώσους, ο πρωθυπουργός της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών στη χώρα.

Με μια τρίκυκλη μοτοσικλέτα Harley Davidson αποφάσισε να εντυπωσιάσει τους Ρώσους, ο πρωθυπουργός της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών στη χώρα.

Ο 58χρονος Πούτιν εμφανίστηκε -ντυμένος σαν μαύρος καβαλάρης- επικεφαλής πομπής μοτοσικλετιστών.

Αποκάλεσε τους μηχανόβιους «αδέλφια» του και πήρε μέρος σε φεστιβάλ που έγινε επάνω σε πολεμικό πλοίο της σοβιετικής εποχής, στο Νοβοροσίσκ.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θέλω να σας μιλήσω αδέλφια. Είναι υπέροχο ότι δεν ξεχνάτε τους ήρωες του παρελθόντος. Αγόρια, κορίτσια είστε υπέροχοι. Όχι μόνο περνάτε καλά πάνω στις μηχανές αλλά συνδυάζετε τη διασκέδαση με το πατριωτικό καθήκον» είπε.

Φορώντας την κατάλληλη αμφίεση των «Χαρλεάδων» και φυσικά πάνω σε μία μηχανή, κατέφτασε ο Ρώσος πρωθυπουργός και στο ετήσιο φεστιβάλ μοτοσυκλετιστών που διεξήχθη στη νότια Ουκρανία.

«Ζήτω η Ρωσία, ζήτω η Ουκρανία, ζήτω οι μηχανές» φώναξε, κλείνοντας την ομιλία του, στην οποία τόνισε, μεταξύ άλλων, και τη σημασία της προσεκτικής οδήγησης.

Αν και ο Βλ.Πούτιν δεν έχει επισήμως ανακοινώσει εάν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, θεωρείται ότι αυτό είναι σχεδόν βέβαια.

Σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές, ο Ρώσος πρωθυπουργός θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας της χώρας, ανεξάρτητα από την ταυτότητα του προέδρου, ενώ θεωρούν ότι η αβεβαιότητα ενόψει των προεδρικών εκλογών είναι μέρος του πολιτικού παιχνιδιού που εύστοχα έχει ενορχηστρώσει η εξουσία.

Οι εκλογές για τη ρωσική Βουλή αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 4 Δεκεμβρίου. Οι προεδρικές εκλογές θα ακολουθήσουν, τον Μάρτιο του 2012.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024