Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bonus... ασφάλειας από την Transocean μετά την έκρηξη στην εξέδρα στον Κόλπο του Μεξικό

Bonus… ασφάλειας από την Transocean μετά την έκρηξη στην εξέδρα στον Κόλπο του Μεξικό

Με bonus για... «το καλύτερο έτος στις επιδόσεις ασφαλείας στην ιστορία της εταιρείας» ανταμείβει τα στελέχη της η Transocean -ιδιοκτήτρια της πετρελαϊκή εξέδρας στο Κόλπο του Μεξικό, διαχείρισης BP, η έκρηξη στην οποία πέρυσι είχε προκαλέσει το θάνατο 11 εργαζομένων και τεράστια οικολογική καταστροφή.

Ψυχογιός Βασίλης

Με bonus για… «το καλύτερο έτος στις επιδόσεις ασφαλείας στην ιστορία της εταιρείας» ανταμείβει τα στελέχη της η Transocean -ιδιοκτήτρια της πετρελαϊκή εξέδρας στο Κόλπο του Μεξικό, διαχείρισης BP, η έκρηξη στην οποία πέρυσι είχε προκαλέσει το θάνατο 11 εργαζομένων και τεράστια οικολογική καταστροφή.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, τα ανώτερα στελέχη της έλαβαν τα δύο τρίτα του μέγιστου επιδόματος που προβλέπεται για τις επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Η Transocean, κάνοντας αναφορά στην «τραγική απώλεια» των έντεκα εργαζομένων στην εξέδρα, ανέφερε πως τα bonus αποτελούν αναγνώριση της προσπάθειας των στελεχών «να βελτιώσουν το ιστορικό ασφαλείας» της εταιρείας.

Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει πως πέτυχε «ένα εξαιρετικό στατιστικό ιστορικό σχετικά με την ασφάλεια, βάσει του συνολικού βαθμού καταγεγραμμένων περιστατικών και του συνολικού βαθμού σοβαρότητάς τους».

Όταν σημειώθηκε πέρυσι τον Απρίλιο η έκρηξη στην εξέδρα Deepwater στον Κόλπο του Μεξικό, τη ζωή τους έχασαν 11 εργαζόμενοι -εννέα από τους οποίους εργάζονταν για την Transocean.

Επιτροπή υπό την εποπτεία του Αμερικανού προέδρου, που σχηματίστηκε για τη διερεύνηση των αιτίων της ανυπολόγιστης καταστροφής που επέφερε η πετρελαιοκηλίδα στις ακτές των ΗΠΑ, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως το δυστύχημα οφειλόταν εν μέρει και σε πρακτικές περικοπής κόστους των εμπλεκόμενων εταιρειών (της Transocean, της BP και της Halliburton).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024