Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ρωσικές Αρχές εμποδίζουν τον «Στάλιν» να θέσει υποψηφιότητα σε εκλογές

Οι ρωσικές Αρχές εμποδίζουν τον «Στάλιν» να θέσει υποψηφιότητα σε εκλογές

Την υποψηφιότητα ενός άνδρα ο οποίος ονομάζεται Στάλιν απέρριψαν οι ρωσικές Αρχές, ανακοίνωσαν στελέχη του κόμματος Δίκαιη Ρωσία, στο οποίο ανήκει ο άνδρας. Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο λόγος είναι ότι δεν κατέβαλε την απαιτούμενη εισφορά, ωστόσο, το κόμμα του λέει ότι μόνος λόγος είναι το επώνυμό του.

Την υποψηφιότητα ενός άνδρα ο οποίος ονομάζεται Στάλιν απέρριψαν οι ρωσικές Αρχές, ανακοίνωσαν στελέχη του κόμματος Δίκαιη Ρωσία, στο οποίο ανήκει ο άνδρας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, οι Αρχές απαγόρευσαν στον Ντμίτρι Στάλιν -ο οποίος δεν έχει συγγενική σχέση με τον σοβιετικό ηγέτη που πέθανε το 1953- να συμμετάσχει στις εκλογές στην περιφέρεια Χάντι-Μανζίισκ, διότι δεν κατέθεσε τα χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία σε ειδικό λογαριασμό όπως ορίζουν οι κανονισμοί για τη συμμετοχή στην διαδικασία.

Το κόμμα Δίκαιη Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση και θα αρχίσει εκστρατεία με σύνθημα «Ο Στάλιν Ενδυναμώνει την Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι ο υποψήφιος αποκλείστηκε από την διαδικασία απλά και μόνο εξαιτίας του επωνύμου του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024