Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ευχαριστώ που ξεπεράσατε την κρίση» λέει η Μέρκελ με ανοιχτή επιστολή στους Γερμανούς

«Ευχαριστώ που ξεπεράσατε την κρίση» λέει η Μέρκελ με ανοιχτή επιστολή στους Γερμανούς

«Ευχαριστώ αγαπητές και αγαπητοί πολίτες. Κάνατε τη Γερμανία τη χώρα που ξεπέρασε καλύτερα την παγκόσμια οικονομική κρίση» λέει η Ανγκελα Μέρκελ σε ανοιχτή επιστολή της προς τους Γερμανούς, η οποία εστάλη προς εφημερίδες, δικτυακούς τόπους και περιοδικά.  Το κόστος της ασυνήθιστης αυτής εκστρατείας για το «ευχαριστώ» της καγκελαρίου ανέρχεται σε 2,8 εκατομμύρια ευρώ...

«Ευχαριστώ αγαπητές και αγαπητοί πολίτες. Κάνατε τη Γερμανία τη χώρα που ξεπέρασε καλύτερα την παγκόσμια οικονομική κρίση» λέει η Ανγκελα Μέρκελ σε ανοιχτή επιστολή της προς τους Γερμανούς, η οποία εστάλη προς εφημερίδες, δικτυακούς τόπους και περιοδικά. Η ασυνήθιστη αυτή εκστρατεία για το «ευχαριστώ» της καγκελαρίου ανέρχεται σε 2,8 εκατομμύρια ευρώ…

Υπό τον τίτλο «Τέσσερις υποσχέσεις, αλλά πριν απ’ αυτό ένα ευχαριστώ», η Γερμανίδα καγκελάριος γράφει: «Παρά τις ανησυχίες και τις κατηγορίες [που σας πίεζαν], δεν αφεθήκατε στη σύγχυση […] και καταφέρατε κάτι που έμοιαζε αδιανόητο πριν από μερικούς μήνες».

Το κόστος της εκστρατείας για το «ευχαριστώ» της Μέρκελ στους Γερμανούς έφθασε τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Το μήνυμα αυτό, το οποίο εστάλη την Τετάρτη σε όλες τις εφημερίδες πανεθνικής κυκλοφορίας, πρόκειται επίσης να δημοσιευτεί στους δικτυακούς τόπους των εφημερίδων, σε ορισμένα περιοδικά και στον περιφερειακό Τύπο.

Η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία ηγείται από το φθινόπωρο του 2009 ενός συνασπισμού με τους φιλελεύθερους του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), υπόσχεται στην ίδια επιστολή να σταθεροποιήσει τα δημόσια οικονομικά, να επενδύσει στην εκπαίδευση, να αναπτύξει τις ανανεώσιμες ενέργειες και να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση του συστήματος υγειονομικής ασφάλισης.

Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 4,7% πέρυσι, όμως η Γερμανία, η οικονομία της οποίας είναι προσανατολισμένη στις εξαγωγές, επωφελήθηκε πολύ γρήγορα από την ανάκαμψη της παγκόσμιας ζήτησης, ιδιαίτερα στην Ασία. Η κυβέρνηση αναμένει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα φτάσει φέτος το 3,4%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024