Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Αφγανιστάν πραγματοποιεί ο Ρ.Γκέιτς

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Αφγανιστάν πραγματοποιεί ο Ρ.Γκέιτς

Το Αφγανιστάν επισκέφθηκε αιφνιδίως ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς, την ώρα που οι ΗΠΑ στρέφουν το βλέμμα τους στη χώρα, μετά τον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ. Την ίδια ώρα, η Καμπούλ καταγγέλλει αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ με θύματα μέλη της εκλογικής επιτροπής του Αφγανιστάν.

Το Αφγανιστάν επισκέφθηκε αιφνιδίως ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς, την ώρα που οι ΗΠΑ στρέφουν το βλέμμα τους στη χώρα, μετά τον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ.

Η επίσκεψη έρχεται την ώρα που η διεθνής δύναμη στο Αφγανιστάν μετρά τις μεγαλύτερες απώλειες στα εννέα χρόνια από την έναρξη του πολέμου.

Τουλάχιστον τα δύο τρίτα των ξένων στρατιωτών στο Αφγανιστάν είναι Αμερικανοί.

Ο Ρόμπερτ Γκέιτς, ο οποίος παρέστη στην τελετή για τη λήξη των πολεμικών επιχειρήσεων των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι και τον διοικητή των διεθνών δυνάμεων, Αμερικανό στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους.

Την ίδια ώρα, ο Αφγανός πρόεδρος καταγγέλλει τον θάνατο δέκα εργαζόμενων στην εκλογική επιτροπή του Αφγανιστάν από αεροπορική επιδρομή ξένων δυνάμεων.

Ο Χαμίντ Καρζάι ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Τακχάρ. Το ΝΑΤΟ ερευνά τις καταγγελίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024