Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπερλουσκόνι κυκλοφορεί τώρα και σε... κούκλα βουντού

Ο Μπερλουσκόνι κυκλοφορεί τώρα και σε… κούκλα βουντού

Μία γαλάζια φουσκωτή κούκλα βουντού με τη μορφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που συνοδεύεται από επιλεγμένα αποφθέγματα και τις απαραίτητες βελόνες για το «καρφίτσωμα» του Καβαλιέρε κάνει την εμφάνισή της στην ιταλική αγορά. Η κούκλα έχει φθάσει ήδη σαν δωράκι στο γραφείο του Μπερλουσκόνι.

51

Μία γαλάζια φουσκωτή κούκλα βουντού με τη μορφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που συνοδεύεται από επιλεγμένα αποφθέγματα και τις απαραίτητες βελόνες για το «καρφίτσωμα» του Καβαλιέρε κάνει την εμφάνισή της στην ιταλική αγορά. Η κούκλα έχει φθάσει ήδη σαν δωράκι στο γραφείο του Μπερλουσκόνι.

Τις κούκλες διαθέτει στην αγορά ο Ιταλός επιχειρηματίας Μάρκο Νταρίγκο μαζί με το «Βουντού για τον πρόεδρο», ένα σατιρικό βιβλίο για τη μελλοντική πτώση του πρωθυπουργού.

«Η δουλειά μας παρέπαιε και η τράπεζες δεν μας έδιναν δάνειο, έτσι σκεφτήκαμε να προωθήσουμε κάτι διαφορετικό, σαν αστείο» λέει ο Νταρίγκο προσθέτοντας ότι θεωρεί τις κούκλες «κάτι σαν φυλαχτό».

Ο επιχειρηματίας έχει στείλει και μια κούκλα βουντού -μαζί με τις ανάλογες καρφίτσες- στο πρωθυπουργικό γραφείο, σαν δώρο για τον Μπερλουσκόνι. Ελπίζει μάλιστα ότι σύντομα όλοι οι Ιταλοί πολιτικοί θα αποκτήσουν το δικό τους κουκλάκι.

Η κούκλα, οι καρφίτσες και το βιβλίο πωλούνται μέσω του Διαδικτύου. Στην ιστοσελίδα υπάρχει και μια «αποποίηση ευθυνών» με την οποία ο επιχειρηματίας διαβεβαιώνει τους δικηγόρους του Μπερλουσκόνι ότι η κούκλα έχει σατιρικό σκοπό.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τα αντιπολιτευόμενα κόμματα και τους δικαστές ότι στοχεύουν στην εξόντωσή του.

Η Libero, εφημερίδα που τον στηρίζει, είχε την Παρασκευή στην πρώτη σελίδα της τη φωτογραφία μιας κούκλας βουντού και διαβεβαίωνε τους αναγνώστες της ότι η απόπειρα αυτή, όπως και οι άλλες επιθέσεις εναντίον του Μπερλουσκόνι, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους αντιπάλους του.

«Όλα αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και θα καταλήξουν στην ενίσχυση του πρωθυπουργού» σημείωνε η εφημερίδα.

Πέρσι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να απαγορευτεί η πώληση μιας κούκλας βουντού που του έμοιαζε, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα κάνοντας λόγο για «δικαίωμα στο χιούμορ». Αργότερα, το Εφετείο έκρινε ότι η κούκλα και το εγχειρίδιο που τη συνόδευε προσέβαλαν την αξιοπρέπεια του Σαρκοζί, ωστόσο επέτρεψε να συνεχιστεί η πώλησή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024