Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός στην πισίνα του βρέθηκε συνεργάτης του Μπέρναρντ Μάντοφ

Νεκρός στην πισίνα του βρέθηκε συνεργάτης του Μπέρναρντ Μάντοφ

Ο δισεκατομμυριούχος και επί χρόνια επενδυτής στην εταιρεία του Μπέρναρντ Μάντοφ, Τζέφρι Πικάουερ, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στην πισίνα της πολυτελούς κατοικίας του. Τον 67χρονο ανέσυραν από την πισίνα η σύζυγος και η οικονόμος και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του διενεργεί η αστυνομία.

103

Ο δισεκατομμυριούχος του Παλμ Μπιτς και επί χρόνια επενδυτής στην εταιρεία του Μπέρναρντ Μάντοφ, Τζέφρι Πικάουερ, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στην πισίνα της πολυτελούς κατοικίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Palm Beach Post», που επικαλείται την αστυνομία και διασώστες της πυροσβεστικής, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην κατοικία του 67χρονου Τζέφρι Πικάουερ, αφού η σύζυγός του και η οικονόμος του σπιτιού τον ανέσυραν από την πισίνα, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να διαπιστωθεί ότι ήταν νεκρός.

Ο Τζέφρι Πικάουερ ήταν ένας από τους νεοεισελθόντες στη λίστα με τους 400 πιο πλούσιους Αμερικανούς του περιοδικού Forbes, αλλά σύμφωνα με πρόσφατα δικαστικά έγγραφα είχε αναμιχθεί στην απάτη του Μπέρναρντ Μάντοφ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου του πρώην συνεργάτη του κ.Μάντοφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024