Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυσαρέσκεια στον Λευκό Οίκο για την επιλογή του Ρίο ντε Ζανέιρο από τη ΔΟΕ

Δυσαρέσκεια στον Λευκό Οίκο για την επιλογή του Ρίο ντε Ζανέιρο από τη ΔΟΕ

Ο Λευκός Οίκος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το Σικάγο αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για τους Ολυμπιακούς του 2016. Κύκλοι του Λευκού Οίκου υπογράμμιζαν με νόημα ότι η παρουσία του Ομπάμα δεν ήταν ικανή για να ανατρέψουν τις πολιτικές ισορροπίες εντός της αίθουσας που διεξαγόταν η ψηφοφορία.

89

Ο Λευκός Οίκος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το Σικάγο αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για τους Ολυμπιακούς του 2016.

Κύκλοι του Λευκού Οίκου υπογράμμιζαν με νόημα ότι η παρουσία του Ομπάμα δεν ήταν ικανή για να ανατρέψουν τις πολιτικές ισορροπίες εντός της αίθουσας που διεξαγόταν η ψηφοφορία.

Πάντως αρθρογράφοι αμερικανικών εφημερίδων δεν θεωρούν ότι η αποτυχία του Σικάγο αποτελεί ένα είδος αποκύρηξης του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

«Απογοητευμένος και… ικανοποιημένος»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι «απογοητευμένος» που το Σικάγο δεν κατόρθωσε να κερδίσει στη διεκδίκηση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, αλλά είναι «απόλυτα» ικανοποιημένος που μετέβη στην Κοπεγχάγη για να βοηθήσει στην προσπάθεια της πόλης του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς.

«Ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος όπως μπορείτε να φανταστείτε», δήλωσε ο Γκιμπς μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One επιστρέφοντας από τη Δανία, όπου είχε μεταβεί μαζί με την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα για να αγωνιστεί και προσωπικά υπέρ της αμερικανικής υποψηφιότητας.

«Ο πρόεδρος δεν θα ντραπεί να ταξιδέψει οπουδήποτε για να μιλήσει σε οποιονδήποτε για αυτή τη χώρα. Είναι εξαιρετικά υπερήφανος για την προσπάθεια που έγινε», δήλωσε ο Γκιμπς και πρόσθεσε ότι το ζεύγος Ομπάμα «έκανε μια προσπάθεια αληθινή και με πάθος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομπάμα είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που έδωσε το παρών σε ψηφοφορία για διεκδίκηση Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο, ξένα πρακτορεία αναφέρουν ότι η ΔΟΕ… σνόμπαρε τον Ομπάμα με αυτήν την απόφαση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024