Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη δολοφονία του Πατριάρχη ομολόγησε ότι σχεδίαζε συλληφθείς στην Τουρκία

Τη δολοφονία του Πατριάρχη ομολόγησε ότι σχεδίαζε συλληφθείς στην Τουρκία

«Εάν δεν συλλαμβανόμουν θα σκότωνα τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο» φέρεται να έχει καταθέσει μέλος σπείρας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη. Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι θα σκότωνε τον Οικουμενικό Πατριάρχη γιατί είναι «εχθρικός προς τους μουσουλμάνους».

51

«Εάν δεν συλλαμβανόμουν, θα σκότωνα τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο» φέρεται να έχει δηλώσει στην πρώτη του κατάθεση μέλος σπείρας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι στην περιοχή Ουμράνιγιε της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, όπου συνέλαβε 16 άτομα.

Το μέλος της σπείρας με αρχικά ονόματος Μ.Γ είπε στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ότι εάν δεν είχε συλληφθεί θα σκότωνε τον Οικουμενικό Πατριάρχη επειδή όπως είπε «είναι εχθρικός προς τους μουσουλμάνους».

Με την εξάρθρωση της σπείρας διαλευκάνθηκαν υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα, όπως η ένοπλη επίθεση εναντίον ενός ατόμου και ο εκβιασμός Τούρκου επιχειρηματία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024