Μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκη»

Εκτός λειτουργίας ο δικτυακός τόπος της ΕΠΟ εξαιτίας επίθεσης από χάκερ

Εκτός λειτουργίας ο δικτυακός τόπος της ΕΠΟ εξαιτίας επίθεσης από χάκερ
Επίθεση από χάκερ δέχτηκε η ιστοσελίδα της ΕΠΟ  
in.gr audio player
Αθήνα

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική Ομοσπονδία αναφέρεται ότι υπεύθυνοι θεωρούνται Τούρκοι χάκερ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ο επίσημος διαδικτυακός της κόμβος (www.epo.gr) βρίσκεται από τις 00:51 της 25ης Μαρτίου 2007 εκτός λειτουργίας, λόγω σωρείας επιθέσεων που δέχτηκε από Τούρκους χάκερς.

» Οι επιθέσεις αυτές άρχισαν από τις 00:48 της 25ης Μαρτίου, έγιναν άμεσα αντιληπτές και με ταχύτατες ενέργειες τόσο εκ μέρους της ΕΠΟ, όσο της Hellas Online, αντιμετωπίστηκαν αστραπιαία και απολύτως επιτυχημένα.

» Για λόγους ασφαλείας το site της ΕΠΟ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες περαιτέρω θωράκισής του από τέτοιες επιθέσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά κορυφώθηκαν μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Τουρκία.

» Επιπλέον, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Hellas Online, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εντοπισμού των υπευθύνων, ενώ έχει ήδη ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές».

Newsroom ΔΟΛ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη