Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετεωρίτης χτύπησε Βρετανίδα την ώρα που άπλωνε τη μπουγάδα της

Μετεωρίτης χτύπησε Βρετανίδα την ώρα που άπλωνε τη μπουγάδα της

Μια 76χρονη Βρετανίδα υπέστη εκδορές όταν τη χτύπησε μια πέτρα από τον ουρανό την ώρα που άπλωνε τη μπουγάδα στον κήπο της. Αν το χαλίκι είναι όντως μετεωρίτης, η Πολίν Αγκους θα είναι η πρώτη Βρετανίδα που την έχει κτυπήσει πέτρα από το Διάστημα.

36

Μια 76χρονη Βρετανίδα υπέστη εκδορές όταν χτυπήθηκε από μια πέτρα που έπεσε από τον ουρανό την ώρα που άπλωνε τη μπουγάδα της στον κήπο του σπιτιού της στο Σάφολκ, αναφέρει την Τετάρτη η εφημερίδα Sun.

Εάν οι αναλύσεις επιβεβαιώσουν ότι η πέτρα είναι μετεωρίτης, η κυρία Πολίν Αγκους θα καταγραφεί ως η πρώτη Βρετανίδα που την έχει χτυπήσει πέτρα από το Διάστημα.

Η κ. Αγκους διηγείται στην εφημερίδα πως έξαφνα ένοιωσε έναν ανεξήγητο οξύ πόνο στο χέρι της. Λίγο αργότερα ο σύζυγός της βρήκε στο έδαφος δίπλα της ένα καφέ μεταλλικό χαλίκι, στο μέγεθος μπάλας του γκολφ.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν ο Τζακ βρήκε το χαλίκι πάνω στο γρασίδι. Ένοιωσα μεγάλη ανακούφιση που δεν με βρήκε στο κεφάλι. Θα μπορούσε να με έχει σκοτώσει» δήλωσε η ηλικιωμένη.

Εκπρόσωπος της Βρετανικής Αστρονομικής Ένωσης ανακοίνωσε πως είναι «πιθανό» το χαλίκι να είναι μετεωρίτης, διαβεβαίωσε πάντως πως η πιθανότητα να χτυπηθεί κανείς από διαστημικά αντικείμενα είναι γενικά «ελάχιστη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024