Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Microsoft: 14 εκατομμύρια υπολογιστές τρέχουν ήδη Windows 10

Microsoft: 14 εκατομμύρια υπολογιστές τρέχουν ήδη Windows 10

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει ότι το λειτουργικό σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί σε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει ότι το λειτουργικό σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί σε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως.

Η διάθεση των Windows 10 ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου σε μια επιχείρηση που η Microsoft παρομοίασε με «διανομή πίτσας για 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους».

Η εταιρεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα θετικά σχόλια που συγκεντρώνει το νέο λογισμικό, και ευχαρίστησε τους καταναλωτές για την υπομονή τους κατά τη διαδικασία διανομής του OS.

Διαβάστε επίσης:

«Όπως έχουμε ήδη πει, μέγιστη προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε χρήστης θα έχει μια ικανοποιητική εμπειρία κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης, και για αυτόν τον λόγο διανέμουμε με προσοχή τα Windows 10 σε φάσεις, ξεκινώντας με τους Windows Insiders», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Microsoft.

«Κι ενώ το νέο λειτουργικό έχει εγκατασταθεί ήδη σε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια συσκευές, συνεχίζουμε να έχουμε πολλή ακόμα δουλειά μπροστά μας προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους την αναβάθμιση για την οποία έχουν κάνει κράτηση» προσθέτει.

Η δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8 θα διατεθεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει τα νεότερα για τους επαγγελματικούς χρήστες: «Στις 29 Ιουλίου αναγγείλαμε τη διαθεσιμότητα των Windows 10 Pro και Windows 10 Enterprise για τους επιχειρηματικούς μας πελάτες. Από την 1η Αυγούστου, οι χρήστες με άδεια μπορούν να αναβαθμίσουν στις εκδόσεις Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education».

Οι χρήστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δωρεάν αναβάθμιση μπορούν να αγοράσουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft προς 99 δολάρια (περίπου 90 ευρώ) για την απλή έκδοση και 189 (περίπου 172 ευρώ) για την Windows 10 Pro.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024