Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε εκατομμύρια Insiders προηγούνται στην αναβάθμιση στα Windows 10

Πέντε εκατομμύρια Insiders προηγούνται στην αναβάθμιση στα Windows 10

Ήδη από τον Ιούνιο η Microsoft άρχισε να δέχεται «κρατήσεις» για τα Windows 10, ανακοινώνοντας ότι έτσι θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση την 29η Ιουλίου. Εντούτοις, τώρα ο επικεφαλής των Windows, Τέρι Μάγιερσον ανακοινώνει ότι η 29η Ιουλίου αφορά μόνο τους Windows Insiders -πέντε εκατομμύρια που δοκιμάζουν τα νέα Windows από καιρό.

Ήδη από τον Ιούνιο η Microsoft άρχισε να δέχεται «κρατήσεις» για τα Windows 10, ανακοινώνοντας ότι έτσι θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση την 29η Ιουλίου. Εντούτοις, τώρα ο επικεφαλής των Windows, Τέρι Μάγιερσον ανακοινώνει ότι η 29η Ιουλίου αφορά πρωτίστως τους Windows Insiders -πέντε εκατομμύρια που δοκιμάζουν τα νέα Windows από καιρό.

«Στην συνέχεια, θα αρχίσουμε να ειδοποιούμε κατά κύματα συστήματα που έχουν κάνει κράτηση, αυξάνοντας την διάθεση μετά την 29η Ιουλίου. Η αναβάθμιση θα γίνει σε φάσεις, ανακοίνωσε η Microsoft από το επίσημο μπλογκ των Windows.

»Εάν έχετε κάνει κράτηση για τα Windows 10, θα σας ειδοποιήσουμε μια φορά αφού ο έλεγχος συμβατότητας βεβαιώσει ότι θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία και ότι τα Windows 10 έχουν μεταφερθεί στο σύστημά σας.»

Τα Windows 10 Pro θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου μαζί με τα Windows 10 Home. Όσοι προμηθεύονται μαζικά άδειες για τα νέα Windows θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education από τον διακομιστή Volume Licensing Service Center (VLSC) από την 1η Αυγούστου 2015, ανακοίνωσε ο αρχιμηχανικός λογισμικού.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024