Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρασκευόπουλος: Δρομολογείται η μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά

Παρασκευόπουλος: Δρομολογείται η μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά

Όλοι συμφωνούν ότι τα Δικαστήρια Πειραιά πρέπει να μετεγκατασταθούν, πιθανότατα στο κτήριο της Ραλλείου Σχολής, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος στη διάρκεια επίσκεψής του στα δικαστήρια του Πειραιά και συζήτησε με τους αρμοδίους το θέμα της μεταστέγασής τους σε άλλο χώρο.

Όλοι συμφωνούν ότι τα Δικαστήρια Πειραιά πρέπει να μετεγκατασταθούν, πιθανότατα στο κτήριο της Ραλλείου Σχολής, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος στη διάρκεια επίσκεψής του στα δικαστήρια.

«Όλοι οι παράγοντες συμφωνούν στην ανάγκη μετεγκατάστασης των δικαστηρίων Πειραιά και όλοι κρίνουν ως καταλληλότερο το κτήριο της Ραλλείου Σχολής» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Παρασκευόπουλος. Ανέφερε ακόμα ότι το χρονοδιάγραμμα θα κατατεθεί σύντομα, αν και ορισμένες υπηρεσίες θα παραμείνουν στο παλιό κτήριο των δικαστηρίων αφού ανακαινιστεί.

Για το ίδιο θέμα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Κοσμάτος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργο Σταματογιάννη, και στη συνέχεια και οι δύο μαζί επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024