Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο φετινός ήταν ο θερμότερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών

Ο φετινός ήταν ο θερμότερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών

Ο Σεπτέμβριος που πέρασε ήταν ο πιο θερμός όλων των εποχών, σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, με μέση παγκόσμια θερμοκρασία στους 15,72 βαθμούς Κελσίου. Δεν έχει καταγραφεί παρόμοια θερμοκρασία, από το 1880 οπότε άρχισαν να συγκεντρώνονται μετεωρολογικά στοιχεία.

O περασμένος μήνας ήταν ο θερμότερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών, σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας.

Η υπηρεσία κατέγραψε μέση παγκόσμια θερμοκρασία 15,72 βαθμούς Κελσίου, τιμή υψηλότερη από το 1880, οπότε άρχισε η συλλογή μετεωρολογικών στοιχείων.

Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία, η μέση θερμοκρασία του Σεπτεμβρίου ξεπέρασε κατά σχεδόν ένα βαθμό την αντίστοιχη θερμοκρασία ολόκληρου του 20ού αιώνα.

Η φετινή χρονιά έχει ανάλογα ρεκόρ και για άλλους μήνες, όπως ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Αύγουστος και αν η πορεία του θερμομέτρου συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό υπολογίζεται ότι αυτή θα είναι η πιο ζεστή χρονιά των τελευταίων 135 ετών.

Σε όλο τον πλανήτη, οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές από το μέσο όρο, με εξαίρεση την κεντρική Ρωσία και ορισμένες περιοχές του ανατολικού και βόρειου Καναδά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024