Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανοικτές σε «airplane mode» οι συσκευές στις πτήσεις της British Airways

Ανοικτές σε «airplane mode» οι συσκευές στις πτήσεις της British Airways

Η British Airways έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που επιτρέπει τη λειτουργία συσκευών όπως ταμπλέτες, οι παιγνιδοκονσόλες και κινητά «από την απογείωση στην προσγείωση» με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκονται σε λειτουργία πτήσης (airplane mode).

Η British Airways έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που επιτρέπει τη λειτουργία συσκευών όπως ταμπλέτες, οι παιγνιδοκονσόλες και κινητά «από την απογείωση στην προσγείωση».

«Μετά από τη θετική γνωμάτευση της βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η απόφασή μας αυτή σημαίνει ότι από την 19η Δεκεμβρίου, οι επιβάτες της British Airways θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ταμπλέτες τους, τα κινητά τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης βιβλίων, υπό την προϋπόθεση να βρίσκονται στη λειτουργία πτήσης, από την επιβίβαση έως και την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο» εξήγησε η ΒΑ.

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές αρχές είχαν ανακοινώσει την 31η Οκτωβρίου ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μιμηθούν την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA), η οποία, την ίδια ημέρα, είχε ανακοινώσει τη χαλάρωση των δικών της περιορισμών.

«Εκφράζουμε την μεγάλη χαρά μας που είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που θα εφαρμόσει αυτές τις αλλαγές, οι οποίες συνιστούν ένα μεγάλο όφελος για τους πελάτες σε όλες τις πτήσεις της British Airways σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε ο πιλότος, Ίαν Πρινγκλ.

Νωρίτερα φέτος η ΒΑ είχε ανακοινώσει ότι θα επιτρέπει πλέον στους επιβάτες να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις στη φάση της τροχοδρόμησης, μετά την προσγείωση.

Κατά τη διάρκεια των δύο καθημερινών πτήσεων που συνδέουν το London City Airport με τη Νέα Υόρκη, οι επιβάτες μπορούν να στέλνουν μηνύματα και να χρησιμοποιήσουν το WiFi καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024