Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφαρμογή της Nokia για το iOS δίνει εναλλακτική λύση για τους χάρτες της Apple

Εφαρμογή της Nokia για το iOS δίνει εναλλακτική λύση για τους χάρτες της Apple

Σπεύδοντας να εκμεταλλευτεί μια σπάνια γκάφα της Apple, η Nokia λανσάρει τη δωρεάν εφαρμογή χαρτών και φωνητικής πλοήγησης Here, διαθέσιμη για το iPhone, το iPod και το iPad. Επιπλέον, το Here προσφέρει οδηγίες για τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς (τουλάχιστον σε ορισμένες χώρες και πόλεις), χαρακτηριστικό που απουσιάζει από την εφαρμογή της Apple.

Σπεύδοντας να εκμεταλλευτεί μια σπάνια γκάφα της Apple, η Nokia λανσάρει τη δωρεάν εφαρμογή χαρτών και φωνητικής πλοήγησης Here, διαθέσιμη για το iPhone, το iPod και το iPad.

Η εφαρμογή χαρτών της Apple που αντικατέστησε την αντίστοιχη υπηρεσία της Google στις συσκευές iOS προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών από χρήστες σε όλο τον κόσμο, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν γεμάτη ανακρίβειες, εμφάνιζε λίγα σημεία ενδιαφέροντος και ήταν δύσκολη στη χρήση.

Ήταν μια σπάνια ατυχής στιγμή για την Apple, για την οποία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τιμ Κουκ.

Παρουσιάζοντας το Νokia Here την περασμένη εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της Nokia Mάικλ Χάλμπχερ ανέφερε ότι η νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε «για την περίπτωση που κάποιοι χρήστες του iPhone επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικούς χάρτες».

Το Here, εξάλλου, προσφέρει οδηγίες για τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς (τουλάχιστον σε ορισμένες χώρες και πόλεις), χαρακτηριστικό που απουσιάζει από την εφαρμογή της Apple.

Ακόμα, η Nokia πρόκειται να εξαγοράσει μια νεοσύστατη εταιρεία που ονομάζεται Earthmine, προκειμένου να προσφέρει τρισδιάστατες απεικονίσεις δρόμων και πόλεων.

Η εφαρμογή της Nokia είναι διαθέσιμη εδώ και τρέχει σε συσκευές με iOS 4.3 ή νεότερο.

Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024