Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την επόμενη Τετάρτη αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του iPad 3

Την επόμενη Τετάρτη αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του iPad 3

Η Apple προσκάλεσε τους δημοσιογράφους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Σαν Φρανσίσκο στις 7 Μαρτίου, ως συνήθως όμως δεν εξήγησε για ποιο λόγο. Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όλοι περιμένουν ότι στην εκδήλωση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου iPad, το οποίο πιθανολογείται ότι διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, καλύτερες κάμερες και ταχύτερο επεξεργαστή.

Η Apple προσκάλεσε τους δημοσιογράφους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Σαν Φρανσίσκο στις 7 Μαρτίου, ως συνήθως όμως δεν εξήγησε για ποιο λόγο.

«Έχουμε κάτι που θέλετε πραγματικά να δείτε. Και να αγγίξετε» γράφει η μυστηριώδης πρόσκληση, κάτω από την εικόνα ενός iPad.

Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όλοι περιμένουν ότι στην εκδήλωση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου iPad.

Φήμες θέλουν την οθόνη του iPad 3 να συγκεντρώνει τετραπλάσιο αριθμό εικονοστοιχείων, ακολουθώντας την τάση των οθονών Retina στα νεότερα μοντέλα του iPhone και του iPod. Η νέα ταμπλέτα αναμένεται επίσης να διαθέτει ισχυρότερο επεξεργαστή (ίσως τετραπύρηνο), βελτιωμένες κάμερες και υποστήριξη για δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE.

Το iPad, η συσκευή που δημιούργησε την αγορά των υπολογιστών-ταμπλέτα, έχει πουλήσει 55 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο από το ντεμπούτο του το 2010.

H Apple παραμένει σήμερα η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά των υπολογιστών-ταμπλέτα, ωστόσο το Android της Google φαίνεται ότι κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε τον Ιανουάριο η Strategy Analytics, στο τελευταίο τρίμηνο του 2011 το iPad της Apple αντιστοιχούσε στο 58% της αγοράς, ποσοστό μειωμένο κατά 10% σε ετήσια βάση.

Στο ίδιο διάστημα, οι διάφορες συσκευές Android, όπως τα Samsung Galaxy και τα Motorola Xoom, αύξησαν το μερίδιό τους κατά 10% και έφτασαν στο 38%.

Αργότερα φέτος αναμένονται και οι πρώτες ταμπλέτες με τα Windows 8 της Microsoft.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024