Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακόμα ένα αρκουδάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο στο νομό Φλώρινας

Ακόμα ένα αρκουδάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο στο νομό Φλώρινας

Είναι ο τέταρτος θάνατος αρκούδας από τροχαίο για το 2011 και ο δεύτερος που σημειώνεται στην ίδια περιοχή: ένα αρσενικό αρκουδάκι οκτώ μηνών βρέθηκε νεκρό, χτυπημένο από αυτοκίνητο, κοντά στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, ανακοίνωσε η οργάνωση Αρκτούρος.

Είναι ο τέταρτος θάνατος αρκούδας από τροχαίο για το 2011 και ο δεύτερος που σημειώνεται στην ίδια περιοχή: ένα αρσενικό αρκουδάκι οκτώ μηνών βρέθηκε νεκρό, χτυπημένο από αυτοκίνητο, κοντά στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής.

Στον τόπο του τροχαίου έσπευσε ομάδα της οργάνωσης Αρκτούρος, έπειτα από τηλεφώνημα τον κοινοτάρχη της περιοχής Παύλου Μπαμπούκου. Το δυστύχημα εκτιμάται ότι συνέβη γύρω στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, μόλις 250 μέτρα από τον συνοριακό σταθμό.

Στην περιοχή υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες «Προσοχή Πέρασμα Αρκούδας» από τον Αρκτούρο και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Για μια ακόμα φορά, η οργάνωση καλεί την Πολιτεία να υλοποιήσει τα μέτρα που της έχουν προταθεί για την προστασία της πανίδας στους οδικούς άξονες της Βόρειας Ελλάδας. Η Εγνατία Οδός και οι κάθετοι άξονές της είναι οι περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα τέτοια τροχαία –

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024