Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κινητά iPhone με συμβόλαιο στην Verizon από τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ

Κινητά iPhone με συμβόλαιο στην Verizon από τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Verizon θα διαθέτει στις ΗΠΑ από τις αρχές Φεβρουαρίου κινητά τηλέφωνα iPhone, ανακοίνωσε την Τρίτη από κοινού με την Apple. Ήταν μία αναμενόμενη από καιρό κίνηση, καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα τα iPhone στις ΗΠΑ συνοδεύονταν από συμβόλαιο με την AT&T.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Verizon θα διαθέτει στις ΗΠΑ από τις αρχές Φεβρουαρίου κινητά τηλέφωνα iPhone, ανακοίνωσε την Τρίτη από κοινού με την Apple, μία κίνηση που αναμενόταν για πολύ καιρό.

Από το 2007, όταν κυκλοφόρησε το iPhone, μέχρι και σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλωτές αγόραζαν το τηλέφωνο μόνο με συμβόλαιο από την AT&T, η οποία θα εξακολουθεί να διαθέτει.

«Είναι η αρχή μίας μεγάλης σχέσης ανάμεσα στην Verizon και την Apple», δήλωσε ο διευθυντής της Verizon Λόουελ ΜακΆνταμ τον οποίο συνόδευε στην εκδήλωση ο εκτελεστικός διευθυντής της Apple, Τιμ Κουκ. Η ανακοίνωση έγινε στις ακριβώς στις 11:11 της 11/1/11.

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν στις 3 Φεβρουαρίου και οι πωλήσεις στις 10 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν οι εταιρείες.

Το μοντέλο του iPhone 4 των 16GB θα διατίθεται για 199,99 δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών ενώ των 32GB για 299,99 δολάρια, τιμές ίδιες με αυτές της AT&T.

Αναλυτές της αγοράς, τους οποίους επικαλείται το Reuters, εκτιμούν ότι η Verizon θα πουλήσει 9-13 εκατομμύρια τηλέφωνα φέτος και περιμένουν να δουν πώς θα απαντήσει η AT&T μετά την απώλεια της αποκλειστικότητας.

Οικονομικό πλήγμα περιμένουν και για τη Motorola που πουλά κινητά με το λογισμικό της Google, το Android, του οποίου το μερίδιο αγοράς πλησιάζει σταθερά αυτό του iOS της Apple με προοπτική να το ξεπεράσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024