Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mε 300.000 πωλήσεις έκανε ντεμπούτο το iPad της Αpple

Mε 300.000 πωλήσεις έκανε ντεμπούτο το iPad της Αpple

Τις 300.000 έφτασαν οι συνολικές πωλήσεις του iPad την πρώτη μέρα διάθεσής του στην αμερικανική αγορά, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις. Μετά τον Απρίλιο θα φτάσει η συσκευή στην Ελλάδα, να παραμείνουν μακροπρόθεσμα υψηλές οι πωλήσεις του iPad το στοίχημα για την Apple.

Τις 300.000 έφτασαν οι συνολικές πωλήσεις του iPad την πρώτη μέρα διάθεσής του στην αμερικανική αγορά, ξεπερνώντας κάποιες εκτιμήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Apple τη Δευτέρα.

Τα στοιχεία για τις πωλήσεις του Μ.Σαββάτου, σημειώνει η εταιρεία, συμπεριλαμβάνουν πωλήσεις και παραδόσεις παραγγελιών, ενώ δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη τα στοιχεία για τις πωλήσεις της Κυριακής (όταν κάποια καταστήματα παρέμειναν ανοικτά στις ΗΠΑ).

Για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, οι περισσότερες εκτιμήσεις τοποθετούσαν τις πωλήσεις μεταξύ 250.000 και 300.000.

Επιπλέον, οι χρήστες κατέβασαν επίσης 1 εκατ. εφαρμογές για τη συσκευή από το App Store και πάνω από 250.000 ηλεκτρονικά βιβλία από το iBookstore την πρώτη ημέρα.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι εάν οι πωλήσεις θα συνεχίσουν να είναι υψηλές ή εάν τα στοιχεία του Μ.Σαββάτου οφείλονται κυρίως στους «σκληροπυρηνικούς φαν» της Apple. Προς το παρόν, οι οικονομικοί αναλυτές υπολογίζουν πως θα πουληθούν περίπου 5 εκατ. μονάδες τους πρώτους 12 μήνες.

Μετά το αμερικανικό ντεμπούτο, αλλά πριν από τα τέλη Απριλίου, το iPad θα εμφανιστεί στα καταστήματα οκτώ ακόμα αγορών -Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία. Στις υπόλοιπες χώρες το iPad θα φτάσει «αργότερα φέτος» περιορίστηκε να δηλώσει η αμερικανική εταιρεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024