Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μπλόκα των αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα

Τα μπλόκα των αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα

Ένα τεράστιο μωσαϊκό αποκλεισμένων περιοχών μοιάζει ολόκληρη η χώρα, καθώς τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε κομβικά οδικά δίκτυα, ενώ η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς γίνεται μετ’ εμποδίων. Το μεσημέρι της Δευτέρας έκλεισε και ο Ισθμός της Κορίνθου με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και η Πελοπόννησος.

103

Ένα τεράστιο μωσαϊκό αποκλεισμένων περιοχών μοιάζει ολόκληρη η χώρα, καθώς τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε κομβικά οδικά δίκτυα, ενώ η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς γίνεται μετ’ εμποδίων. Το μεσημέρι της Δευτέρας έκλεισε και ο Ισθμός της Κορίνθου με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και η Πελοπόννησος.

Πιο συγκεκριμένα:

-Αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν στις 12:00 τον Ισθμό της Κορίνθου. Λίγη ώρα αργότερα, άλλη ομάδα αγροτών έστησε μπλόκο και στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου.

– Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθηνών παραμένει αποκομμένη από τα μπλόκα των αγροτών στα Τέμπη, στις Μικροθήβες, στη Νίκαια της Λάρισας, αλλά και στο Κάστρο της Βοιωτίας.

– Κλειστή παραμένει η συνοριακή διάβαση στον Προμαχώνα, όπου σύμφωνα με δηλώσεις αγροτών, έγιναν επαφές με Βούλγαρους συναδέλφους τους και αναμένουν την Τρίτη σε ένδειξη συμπαράστασης, την άφιξη τους με τρακτέρ από την άλλη πλευρά των συνόρων.

– Αποκλεισμένο, από το μπλόκο των αγροτών στην Εγνατία Οδό μετά την Αλεξανδρούπολη, εξακολουθεί να είναι το τελωνείο στους Κήπους Έβρου.

Οι αγρότες άνοιξαν για λίγο το μπλόκο, ώστε να εξυπηρετηθούν λεωφορεία και ΙΧ, ωστόσο δεν επιτρέπουν τη διέλευση φορτηγών.

– Προσωρινά άνοιξε και το μπλόκο στο Ορμένιο Έβρου, ενώ κλειστή είναι η συνοριακή διάβαση της Εξοχής στη Δράμα.

– Μετά από τον ωριαίο αποκλεισμό (το απόγευμα) άνοιξε και ο κόμβος στα διόδια των Μαλγάρων καθώς και στα ανατολικά της πόλης στη θέση Πράσινα Φανάρια, όπου αγρότες προσπάθησαν ανεπιτυχώς το απόγευμα να κινηθούν προς το αεροδρόμιο, αλλά αποτράπηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

– Κλειστός είναι ο κόμβος της Χαλκηδόνας.

– Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθηνών στα Τέμπη και στη Νίκαια.

– Στην Εγνατία Οδό, αγρότες άνοιξαν τον κόμβο των Γρεβενών και θα τον ξανακλείσουν το μεσημέρι της Τρίτης.

– Τα μπλόκα παραμένουν στην Κουλούρα Ημαθίας, στο ύψος των Κερδυλίων και της Χρυσούπολης Καβάλας.

– Τρακτέρ παραμένουν συγκεντρωμένα και κλείνουν περιστασιακά τους δρόμους στον κόμβο της ΑΕΒΑΛ και έξω από τα Σέρβια στην Κοζάνη, στο Στρυμονικό Σερρών, στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στην Τρίγλια Χαλκιδικής, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος του Στρυμόνα και του Νέστου, στην Τσαριτσάνη και την Αγιά Λάρισας και στη Βασιλική Τρικάλων.

-Την Εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας απέκλεισαν το μεσημέρι της Δευτέρας αγρότες, στο ύψος του κόμβου Βασιλικής στο νομό Τρικάλων. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός και τις επόμενες ώρες, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήρια οδό.

– Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, του Κιλκίς, στον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και στον κόμβο της Τρίγλιας, στο νομό της Χαλκιδικής.

-Τρακτέρ παραμένουν στα μπλόκα και στις εξόδους της πόλης της Κομοτηνής. Τρακτέρ συγκεντρώθηκαν και στο Πετροχώρι Ξάνθης.

-Παραταγμένα στην περιοχή της Κορνοφωλιάς βρίσκονται τα τρακτέρ από τους δήμους Σουφλίου και Ορφέα, όπου η εθνική οδός κλείνει κατά διαστήματα.

-Αγρότες του νομού Μεσσηνίας με εβδομήντα περίπου αυτοκίνητα και τρακτέρ, απέκλεισαν και την εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης, στον κόμβο του Ασπροχώματος.

– Την απόφαση να παραμείνουν στη θέση Πλατάνι, συνεχίζοντας τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου πήραν το μεσημέρι οι αγρότες των Χανίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024