Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο έτος με συλλαλητήρια αποφάσισαν οι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας

Νέο έτος με συλλαλητήρια αποφάσισαν οι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με την έναρξη της νέας χρονιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και των Πανεπιστημιακών. Ήδη, υπάρχει πρόταση για συλλαλητήριο στις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι μαθητές αποφασίζουν το Σάββατο.

30

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με την έναρξη της νέας χρονιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και των Πανεπιστημιακών. Ήδη, υπάρχει πρόταση για συλλαλητήριο στις 9 Ιανουαρίου. Tο πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει το συντονιστικό των μαθητών, για να αποφασίσει το μέλλον των καταλήψεων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα έδωσαν ραντεβού στον Αγιο Αντώνιο στο Περιστέρι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Παράλληλα, μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές διοργάνωσαν συναυλία στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία Κοραή.

Στη συναυλία στα Προπύλαια, που άρχισε στις 3 το μεσημέρι και συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ, συμμετείχαν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Κωνσταντίνος Βήτα και πολλοί άλλοι.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος συναντήθηκε με τον πρύτανη του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρη και τους Αντιπρυτάνεις Γ.Σπάθη και Γ.Πολύζο

Ο Αλέκος Αλαβάνος κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει κοινωνικές και πολιτικές πρωτοβουλίες και να συναντηθεί άμεσα με εκπροσώπους των 15μελών των μαθητών και των φοιτητικών συλλόγων.

Ο πρύτανης δήλωσε αισιόδοξος ότι «τα πράγματα βαίνουν εκτονούμενα» και ότι μετά το νέο έτος όλα θα πάνε καλά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024