Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν τίθεται θέμα ηλικίας των αθλητριών μας» λένε οι Κινέζοι

«Δεν τίθεται θέμα ηλικίας των αθλητριών μας» λένε οι Κινέζοι

Οι κινέζοι αξιωματούχοι... ξέκοψαν οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με την ηλικία μιας γυμνάστριας της εθνικής τους ομάδας, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ ότι είναι κάτω των 16 ετών. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ η Κινέζα Γιανγκ Γιλίν είναι 14 ετών, ενώ δύο ακόμα Κινέζες γυμνάστριες, που θα αγωνισθούν στο Πεκίνο, δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

89

Οι κινέζοι αξιωματούχοι… ξέκοψαν οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με την ηλικία μιας γυμνάστριας της εθνικής τους ομάδας, μετά τις αναφορές αμερικάνικων ΜΜΕ ότι είναι κάτω των 16 ετών.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης  η Κινέζα Γιανγκ Γιλίν είναι 14 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν υποστηρίξει ότι δύο ακόμα Κινέζες γυμνάστριες, που θα αγωνισθούν στο Πεκίνο, δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Η Γιανγκ, σύμφωνα με το βιογραφικό της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κίνας έχει γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1992, δηλαδή θα γίνει 16 ετών δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ηλικία της Γιανγκ, από τη στιγμή, που βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη εθνική ομάδα στο Ολυμπιακό Χωριό. Αυτό αποδεικνύει ότι η συμμετοχή όλων των γυμναστών μας είναι νόμιμη», τόνισε μια αξιωματούχος της Ομοσπονδίας Γυμναστικής της Κίνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024