Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιέζεται για... έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γιούρκας

Πιέζεται για… έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γιούρκας

Ολο και πιο κοντά στην έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι ροχιμπλάνκος θέλουν να απαλλαγούν από τα βαριά συμβόλαια και αυτό του έλληνα διεθνή είναι ένα από αυτά, με τον Χαβιέρ Αγκίρε να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

89

Ολο και πιο κοντά στην έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι ροχιμπλάνκος θέλουν να απαλλαγούν από τα «βαριά» συμβόλαια και αυτό του έλληνα διεθνή είναι ένα από αυτά, με τον Χαβιέρ Αγκίρε να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ετσι, ο Σεϊταρίδης αναζητά νέα… ποδοσφαιρική στέγη, με την ομάδα της Μαδρίτης να έχει θέσει ως προτεραιότητα την πώλησή του. Αν και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει τονίσει αρκετές φορές ότι το ρόστερ της έχει διαμορφωθεί για την ερχόμενη σεζόν και δύσκολα θα υπάρξουν νέες… διαρροές, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι ροχιμπλάνκος προσπαθούν να ρυθμίσουν την… έξοδο του έλληνα παίκτη.

Με την έλευση των Ουιφαλούσι και Χέιτινγκα, η θέση του Σεϊταρίδη γίνεται περισσότερο δεινή και οι υψηλές απολαβές του σε συνδυασμό με την μετριότατη απόδοσή του την περσινή σεζόν, εξαιτίας και του σοβαρού τραυματισμού του που τον άφησε εκτός γηπέδων για πολλούς μήνες, καθιστούν επιτακτική για την ομάδα την αποδέσμευσή του.

Ενδιαφέρον για τον Γιούρκα έχει εκφράσει η Αστον Βίλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024