Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής» είπε ο Χαλκιάς για τη νέα ομάδα του

«Να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής» είπε ο Χαλκιάς για τη νέα ομάδα του

Ο Κώστας Χαλκιάς αποτελεί τη πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/5) η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων με τον διεθνή τερματοφύλακα. «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα γήπεδο που έχω γνωρίσει ως αντίπαλος και πάντα κέρδιζε τον σεβασμό μου» είπε ο Χαλκιάς. Στη Σκανδιναβία για μεταγραφή ο Γεωργιάδης.

89

Ο Κώστας Χαλκιάς αποτελεί τη πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων με τον διεθνή τερματοφύλακα. Ουσιαστικά επρόκειτο για το χρονικό ενός τετελεσμένου γεγονότος, δεδομένης της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών από τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας της αγωνιστικής αναγέννησης της ομάδας. Eρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα για να συνεργαστώ με ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και αναφέρθηκε σε πρόσωπα.

«Στόχος μου είναι να συμμετέχω κι εγώ στο εγχείρημα του προέδρου, Θ. Ζαγοράκη, του τεχνικού διευθυντή, Ζ. Βρύζα και του προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος, να δημιουργήσουν ένα σύνολο υψηλού επιπέδου με το πνεύμα του νικητή. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους για τον τρόπο που με προσέγγισαν αποδεικνύοντας ότι με θεωρούν σημαντικό στέλεχος του ΠΑΟΚ που οραματίζονται.

»Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα γήπεδο που έχω γνωρίσει ως αντίπαλος και πάντα κέρδιζε τον σεβασμό μου. Ξέρω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις, αλλά το ίδιο έχω κι εγώ από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Εχω εμπιστοσύνη ότι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή». Μάλιστα η δήλωση του Κώστα Χαλκιά καταλήγει με τη φράση «τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Στην Σκανδιναβία για παίκτη ο Γεωργιάδης

Στο κυνήγι μεταγραφικού στόχου μπαίνει και ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, που την Τετάρτη ταξίδεψε σε χώρα της Σκαδιναβίας, προκειμένου να δει και να διαπραγματευτεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του, για τον οποίον υπάρχουν θετικές πληροφορίες.

Ο ΠΑΟΚ μετά την μεταγραφή του Ντανιέλ Φερνάντεζ στην Μπόχουμ θα καλύψει την θέση του τερματοφύλακα με τον Κώστα Χαλκιά. Σημειώνεται πως φέτος τέλειωσε και το συμβόλαιο του Κυριάκου Τοχούρογλου ο οποίος έκλεισε μια θητεία οκτώ ετών στον ΠΑΟΚ με συνέπεια να μείνει ο «Δικέφαλος» με δυο άπειρους τερματοφύλακες στο ρόστερ του, τους Κυριακίδη και Γλύκο, που δεν έχουν κάνει ακόμα πρεμιέρα σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ επιθυμούν παράλληλα την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Βοσκόπουλου που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανσερραϊκό. Ο πρόεδρος του τελευταίου κ. Πέτρος Θεοδωρίδης ζητά την παραμονή του μέσου και για έναν ακόμα χρόνο, ο δανεισμός όμως ισχύει για έξι μήνες και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το ενδεχόμενο να ικανοποιήσουν το αίτημα του προέδρου της Σερραϊκής ομάδας, ή οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αιμοδότης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με μεταγραφές παικτών σαν το Νίκο Αραμπατζή ή τον Χρήστο Μελίσση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024