Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτική σειρά «Star Wars» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας

Τηλεοπτική σειρά «Star Wars» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά, συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Ο Πόλεμος των Αστρων. Η σειρά θα έχει πραγματικούς ηθοποιούς και δεν θα ασχολείται με την οικογένεια Σκαϊγουόκερ ή με άλλους μεγάλους χαρακτήρες της σειράς.

91

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά, συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Ο Πόλεμος των Αστρων. Η σειρά θα έχει πραγματικούς ηθοποιούς και δεν θα περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Σκαϊγουόκερ ή γύρω από άλλους μεγάλους χαρακτήρες της σειράς.

«Οι Σκαϊγουόκερ δεν θα είναι μέσα και θα είναι για μικρότερους χαρακτήρες» είπε σε συνέντευξή του ο Τζορτζ Λούκας στην εφημερίδα Los Angeles Times.

«Δεν έχει σχέση με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ή τον Νταρθ Βέιντερ ή οποιονδήποτε από αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι εντελώς διαφορετικό» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης. «Αλλά είναι μια καλή ιδέα και θα είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνω» προσέθεσε.

Αστειευόμενος ο Τζ.Λούκας είπε ότι η σειρά θα αναφέρεται «στη ζωή των ρομπότ», αλλά δεν άφησε να του ξεφύγουν λεπτομέρειες για την πραγματική υπόθεση της σειράς.

Το σύμπαν του Πολέμου των Αστρων έχει πολλές φορές εμπνεύσει ιστορίες κόμικ, σειρές κινουμένων σχεδίων, παιχνίδια και βιβλία που αναφέρονται στην ιστορία των Τζεντάι, καθώς και σε μικρότερους χαρακτήρες των ταινιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024