Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σπανουδάκης ξεκαθάρισε στους παίκτες του Ηρακλή ότι το ταμείο είναι μείον

Ο Σπανουδάκης ξεκαθάρισε στους παίκτες του Ηρακλή ότι το ταμείο είναι μείον

Δίωρη συνάντηση είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Σπανουδάκης με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Εμμέσως πλην σαφώς τους μετέφερε ότι το ταμείον είναι μείον, ζήτησε τη κατανόηση των αθλητών και τους διεμήνυσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πράξει όπως επιθυμεί...

89

Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργου Σπανουδάκη με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτά που άκουσαν οι τελευταίοι δεν τους ικανοποίησαν, με λύπη διαπίστωσαν επίσης ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ζήτησαν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της εταιρίας από τη στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν να λαμβάνουν δόσεις συμβολαίων από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και διαπιστώνοντας ότι η διοίκηση δεν είχε σκοπό να ενημερώσει περί των συνθηκών που επικρατούν, αλλά και για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να πάρουν τα δεδουλευμένα, απαίτησαν συνάντηση.

Αυτή πραγματοποιήθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση της Μ. Τετάρτης και δεν έγινε υπό τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν (ή καλύτερα ήλπιζαν) να ακούσουν κάποιες θετικές ειδήσεις. Μάταια όμως.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανουδάκης σκιαγράφησε τη κατάσταση και εμμέσως πλην σαφώς τους μετέφερε ότι …το ταμείον είναι μείον.

Δεν έδωσε καμία υπόσχεση για το πώς και πότε θα καταβάλλει τα οφειλόμενα και ζήτησε τη κατανόηση των αθλητών. Οι τελευταίοι του ζήτησαν να έρθει στη θέση τους.

Μερικοί εξ αυτών μάλιστα αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και πρόκειται κυρίως για τους νεαρούς.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης τους είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να καταβάλλει τις δόσεις συμβολαίων (απλά την Μ. Πέμπτη θα πληρωθούν οι παίκτες τον μισθό Φεβρουαρίου και το Δώρο Πάσχα), ούτε μπορεί να εγγυηθεί για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί.

Μάλιστα είπε στους παίκτες ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πράξει όπως επιθυμεί…

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διαπιστώθηκε από τους παίκτες ότι δεν θα είχε νόημα περαιτέρω αντίδραση. Κατάλαβαν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να πάρουν τα χρήματά τους και υπό αυτές τις συνθήκες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση, γίνεται όμως αντιληπτό ότι θα επιδιώξουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024