Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βιασμό της μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο κατήγγειλε 16χρονη

Το βιασμό της μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο κατήγγειλε 16χρονη

Θύμα βιασμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια από συμμαθητές της μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο στη Χαλκίδα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια από τη μητέρα της κοπέλας. Συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα δύο εκ των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

71

Θύμα βιασμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια από συμμαθητές της μέσα σε σχολείο στη Χαλκίδα, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.

Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τηλεοπτικούς σταθμούς, τέσσερις ανήλικοι μαθητές της Β και της Γ Λυκείου, βίασαν μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μαθήτρια της Α Λυκείου.

Τη 16χρονη φέρεται ότι βίασε ένας μαθητής και άλλοι τρεις την είχαν ακινητοποιήσει. Δύο εκ των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγούνται την Παρασκευή στον εισαγγελέα, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή της ΝΕΤ ο αστυνομικός διευθυντής Ευβοίας, Δ.Γάτος.

Ο κ. Γάτος επιβεβαίωσε ακόμη ότι οι δύο συλληφθέντες είναι ο ένας γιος καθηγητή και ο άλλος γιος αστυνομικού.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι διέφευγαν της σύλληψης μετά την παρέλευση του αυτόφωρου. Για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συγκεκριμένες κωμοπόλεις της Εύβοιας.

Ο κ. Γάτος ανέφερε επίσης ότι η υπόθεση περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών μετά από σχετικές πληροφορίες τρίτων, που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και έγινε και επισήμως η καταγγελία από τη μαθήτρια, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Τη μαθήτρια εξέτασε και ο γυναικολόγος Κ.Βράκας, ο οποίος δήλωσε στη ΝΕΤ ότι δεν βρήκε στο σώμα της στοιχεία που να καταδεικνύουν βιασμό και παρέπεμψε στην -αναμενόμενη- εξέταση της κοπέλας από ιατροδικαστή. Σημείωσε ωστόσο ότι βρήκε μώλωπες στη γενετική περιοχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024