Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν ο Αναστόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Αρη, που απέκτησε τον Χαλκιά

Παρελθόν ο Αναστόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Αρη, που απέκτησε τον Χαλκιά

Αναπάντεχα ο Αρης ανακοίνωσε το «διαζύγιό» του με τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά και την πρώτη μεταγραφική του κίνηση με την απόκτηση του Κώστα Χαλκιά. Ο Αναστόπουλος παρελθόν από τους «κίτρινους» χωρίς να έχει καν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, ενώ ο Χαλκιάς συμφώνησε για δύο χρόνια.

66

Αναπάντεχα ο Αρης ανακοίνωσε το «διαζύγιό» του με τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά και την πρώτη μεταγραφική του κίνηση με την απόκτηση του Κώστα Χαλκιά.

Ειδικότερα, χωρίς να εξηγεί το λόγο που την ανάγκασε να προβεί σε αυτή την κίνηση, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τον κοινή συναινέσει τερματισμό της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο.

» Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Αναστόπουλο για τη μεγάλη του συμβολή στην επιστροφή του Αρη στην Α Εθνική κατηγορία και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».

Το ίδιο αναπάντεχα έρχεται και η πρώτη μεταγραφική κίνηση για τους «κίτρινους». Στα γραφεία της ΠΑΕ, ειδικότερα, αναμένεται σε λίγη ώρα ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος συμφώνησε με τους διοικούντες για δέσμευση του με την ομάδα για δύο χρόνια.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τερματοφύλακας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από τρία χρόνια. Υπενθυμίζεται πως έφυγε από την πόλη το καλοκαίρι του 2003 ύστερα από διετή συνεργασία με τον Ηρακλή.

«Δεν συνηθίζω να μιλάω πολύ. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει από πίσω του μεγάλο κόσμο που τον αγαπάει πολύ. Θα προσπαθήσουμε με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε.

» Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε πολλά, πράγματα που ίσως ο Αρης δεν θα μπορούσε να πετύχει άλλοτε. Χρειάζεται δουλειά και όχι λόγια», δήλωσε ο Χαλκιάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024