Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιξε η πόρτα της εξόδου για τον Μινχ-«Παγώνουν» τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό

Ανοιξε η πόρτα της εξόδου για τον Μινχ-«Παγώνουν» τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό

Δύσκολα θα παραμείνει ο Μινχ στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Βαρδινογιάννη, ζητώντας άμεση απάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού, την οποία τελικώς δεν πήρε. Διάψευση για Ασάνοβιτς.

66

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες της παραμονής του Μάρκους Μινχ στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν είχε την Τρίτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ζητώντας άμεση απάντηση σχετικά με τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού.

Δεν ικανοποιήθηκε όμως το αίτημά του, καθώς ο Γ. Βαρδινογιάννης απάντησε ότι οποιαδήποτε συζήτηση για τα συμβόλαια των παικτών θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο «Τζίγγερ» φέρεται να είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από την πτώση της ομάδας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά και την απόδοση ορισμένων παικτών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι αρκεά φειδωλός στις οικονομικές προσφορές, που θα κάνει σε όσους λήγουν τα συμβόλαια.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές, ο μάνατζερ του Μινχ έχει το ελεύθερο να συζητήσεις και με άλλους συλλόγους, μέχρι νεωτέρας.

Η πιθανή αποχώρηση του 33χρονου άσου, «αδειάζει» την αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού, που ίσως αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Μίλτου Σαπάνη, ο οποίος όμως φαίνεται αποφασισμένος να φύγει τον Ιούνιο, με τη λήξη του συμβολαίου του.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ρούντολφ Σκάτσελ στη Μαρσέιγ κι αυτό σημαίνει ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μόνο δύο παίκτες που αγωνίζονται αριστερά, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο Μανώλης Ρουμπάκης.

Ο «σβούρας» δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί βασικός, ενώ ο Ρουμπάκης έχει ελάχιστες (4) συμμετοχές στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ.

Διαψεύδουν για Ασάνοβιτς

«Δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή» υποστηρίζουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο Αλιόσα Ασάνοβιτς δέχθηκε σχετική πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα η εφημερίδα «Jutarnji list» αναφέρει πως ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση και πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας αναζητά τον αντικαταστάτη του στην εθνική Ελπίδων της χώρας!

Ο Ασάνοβιτς είναι βοηθός του παλιού του συμπαίκτη στην εθνική, Σλάβεν Μπίλιτς.

Ωστόσο, η «Jutarnji list» προσθέτει πως σε περίπτωση που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφασίσει να κρατήσει τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, τότε ο Ασάνοβιτς ίσως αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας-δορυφόρου (σύμφωνα πάντα με την κροατική εφημερίδα) του Παναθηναϊκού!

Συνάντηση για το γηπεδικό

Ακόμη μία συνάντηση έγινε την Τρίτη για το γηπεδικό, κατά την οποία δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εξελίξεις.

Παρών ήταν και πάλι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως όποια προβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν και στις αρχές Ιουνίου ίσως ανακοινωθεί η οριστική απόφαση για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Αυτό, πάντως, δεν πρόκειται να συμβεί πριν προγραμματιστεί και διεξαχθεί συνάντηση «κορυφής», παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024