Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σουμ έδιωξε τον Γκούμα και άφησε τον Ολισαντέμπε να ξεκουραστεί

Ο Σουμ έδιωξε τον Γκούμα και άφησε τον Ολισαντέμπε να ξεκουραστεί

Ο Σουμ έδιωξε τον Γκούμα από την προπόνηση επειδή θεώρησε ότι δεν εκτελούσε τα καθήκοντά του. Δεν προπονήθηκε ο Ολισαντέμπε για να ξεκουραστεί. Την Παρασκευή αναμένεται στην Παιανία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να δει την προπόνηση πριν τον τελικό.

66

Απέβαλε από την προπόνηση της Πέμπτης τον Γιάννη Γκούμας ο Ιτζάκ Σουμ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θεώρησε ότι ο αρχηγός των «πρασίνων» αδράνησε σε μια φάση, με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί γκολ στο δίτερμα και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Ο μόνος που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα και έκανε ένα απλό χαλάρωμα, γιατί αισθανόταν κουρασμένος, ήταν ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Ο πολιτογραφημένος Πολωνός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά εφέτος με τον τραυματισμό του αλλά και με τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει στα γήπεδα όσο νωρίτερα γίνεται.

Με τα γκολ που πέτυχε πρόσφερε αρκετούς βαθμούς στον Παναθηναϊκό, η κλήση του όμως στην εθνική Πολωνίας τον επιβάρυνε σε ό,τι αφορά στη φυσική κατάσταση.

Είναι πάντως βέβαιο ότι ο Ολισαντέμπε δεν θα ξεκινήσει το Σάββατο στον τελικό και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Μία αλλαγή κρύβει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, σε σχέση με το ματς στην Τούμπα και αυτό είναι φυσικό, αφού στη θέση του τότε τιμωρημένου Μπασινά είχε ξεκινήσει ο Βύντρα.

Χαλκιάς, Σεϊταρίδης Μινχ, Χένρικσεν, Γκούμας, Μόρις, Μπασινάς, Μικάελσεν, Γκονσάλες, Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνου αναμένεται να στελεχώσουν την «πράσινη» ενδεκάδα.

Την Παρασκευή, θα βρεθεί τελικώς στην Παιανία, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης, προκειμένου να δει την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα μιλήσει στους παίκτες ή αν θα τους ανακοινώσει κάποιο πριμ, σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ.

Ενδιαφέρον έχει από στατιστικής απόψεως ο τελικός του Κυπέλλου το Σάββατο, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στην «πράσινη» πλευρά.

Πρώτος σε συμμετοχές εφέτος στη διοργάνωση του Κυπέλλου είναι ο Μίλτος Σαπάνης με εφτά και ακολουθούν με έξι συμμετοχές οι: Γιάννης Γκούμας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Αγγελος Μπασινάς και Γιαν Μικαέλσεν.

Με πέντε συμμετοχές, είναι οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Μάρκους Μινχ, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ραϊμόντας Ζουτάουτας και Ρενέ Χένρικσεν.

Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ του κυπέλλου εφέτος, τα 11 γκόλ που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα στη διοργάνωση, τα έχουν σημειώσει οι: Μπασινάς (2), Παπαδόπουλος (2), Γκούμας (2), Σαπάνης (1), Μικαέλσεν (1), Ολισαντέμπε (1), Μάριτς (1) και Σανμαρτεάν (1).

Για να φτάσει στον τελικό ο Παναθηναϊκός, έδωσε τα παιχνίδια:
Α Γύρος 16/08/2003 Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου 2-0.
Α Γύρος 27/08/2003 Νίκη Βόλου-Παναθηναϊκός 1-1.
Στο Β γύρο πέρασε χωρίς αγώνες.
Γ Γύρος 17/12/2003 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0.
Γ Γύρος 21/01/2004 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1.
Προημιτελικα 11/02/2004 Πατραϊκός-Παναθηναϊκός 0-1.
Προημιτελικά 17/03/2004 Παναθηναϊκός-Πατραϊκός 2-1.
Ημιτελικά 27/03/2004 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-2.
Ημιτελικά 07/04/2004 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 0-1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024